MOSTAR

ŠOK IZ MOSTARA: Direktor FK Velež podnio večeras ostavku!

OGLASIO SE DŽEMIL ŠOŠE

Nakon današnjeg remija (1:1) Veleža i Igmana iz Konjica, direktor Veleža Džemil Šoše podnio je ostavku. Njegovo saopštenje prenosimo u cijelosti.

- Dragi Veležovci, poštovani članovi, navijači i prijatelji Rođenih,

Ovim putem želim Vas obavjestiti o svojoj odluci da podnesem ostavku na poziciju direktora FK Velež Mostar. Naime, smatram da je potrebno da neko preuzme odgovornost za evidentnu rezultatsku krizu i određene probleme u samom funkcionisanju našeg kluba, a također smatram da, po prirodi stvari, najveća odgovornost leži upravo na meni kao direktoru FK Velež Mostar. O ovoj svojoj odluci i njenim razlozima obavijestio sam i članove UO FK Velež.

Predstavljalo mi je ogromnu čast i zadovoljstvo kroz proteklih pet godina obavljati ovako odgovornu dužnost u našem voljenom Klubu. O rezultatima svoga rada u našem Veležu ne mogu biti objektivan sudija, ali zato mogu najiskrenije reći da će mi period mog rada u našem Veležu – uprkos svim teškoćama, problemima i teškim odlukama koje je često valjalo donositi – zauvijek ostati duboko u srcu, jer kroz angažman u FK Velež stvorio sam mnoge predivne uspomene koje sigurno ne blijede. Na tome sam iskreno zahvalan Klubu i svima vama koji ste stajali uz Velež na trnovitom putu koji smo kroz protekli period skupa prelazili. Hvala svima koji su mi bili podrška da istrajem i u periodima kada ni sam nisam vjerovao da imam snage za to. I naravno, velika hvala Veležovoj vjernoj Red Army, sjajnoj navijačkoj grupi koja je uvijek bila tu u trenucima kad je podrška bila najvažnija.

Naravno, moja ostavka na funkciju direktora FK Velež nipošto ne znači da svim svojim srcem i stručnim kapacitetima i dalje ne stojim na raspolaganju našem voljenom Klubu, ali jednostavno smatram da je došao trenutak kad moram priznati i sebi i vama da se trenutno nisam u stanju nositi sa svim problemima, teškoćama i izazovima koje pozicija direktora FK Velež u ovom trenutku predstavlja.

Jednom Rođeni, zavijek Rođeni!, napisao je Džemil Šoše.

VEZANE VIJESTI

MOSTAR

VELEŽ ODBIO SARAJEVO! Hoće li se iko odazvati?

MOSTAR

IZBACILI VELEŽA: Široki Brijeg u 1/2 finalu Kupa BiH!

NOVI KIKS SUDIJA

TUZLA CITY ŽESTOKO OŠTEĆENA: Poništen je čist gol protiv Veleža!

MOSTAR

SPEKTAKL U ČAPLJINI: Velež želi trijumf za play off!

KUP BIH

Nastavlja se kriza Veleža, Široki Brijeg savladao Rođene!

PROMO

Topliji dani su stigli: Nabavite ljetne gume na vrijeme!

Iftar u hotelu Hills: Pogledajte menije i rezervišite mjesto

Meridian uplatio 4.000 KM udruženju Pomozi.ba

EKSKLUZIVNO U MERIDIANU: U startu uzmi 100 KM

OSMI MART U MERIDIANU: Sve dame čeka siguran poklon

Hifa Petrol zapošljava pripravnike, prijavite se do 21. marta

ZA ISTI CILJ: Meridian i Pomozi.ba nastavljaju saradnju

Novo u Meridianu: Kladi se da li će neki igrač dobiti žuti karton!

IZDVOJENO

VIDEO

PARTNERI

BHFudbal.ba i naši partneri upotrebljavamo neosjetljive podatke poput kolačića ili identifikatora uređaja u svrhe kao što su prikazivanje prilagođenih oglasa, mjerenje prometa i odabira naših posjetitelja te prilagođavanje sadržaja vama. Kliknite na akciju "Prihvati i zatvori" kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno Vama. Nastavkom upotrebe ovih stranica i klikom na dugme "Prihvatam" pristajete na pohranu i pristup kolačićima.

Prihvati i zatvori