NAZAD NA ALLIANZ ARENU

Robert Lewandowski se vratio u Minhen!

POVRATAK OTPISANIH

Prije dvije sedmice Robert Lewandowski je prešao u Barcelonu i svom novom klubu se odmah priključio na američkoj turneji. Nakon što se tim Barcelone vratio iz Amerike i nakon što su fudbaleri dobili tri dana slobodno, Lewandowski se odmah zaputio u Minhen i to iz dva razloga...

Nakon 12 godina provedenih u njemačkoj Bundesligi prije nekoliko dana svemu tome došao je kraj. Poljski reprezentativac koji je od 2010. do 2014. igrao za Borussiju Dortmund i poslije toga od 2014. do 2022. za Bayern, osvojio je sve što se moglo osvojiti. Nakon dvije titule prvaka sa Dortmundom osvajač je još 8 titula prvaka Njemačke sa Bayernom.

Mnogo trofeja je prikupio sa Bayernom a jedan od razloga zašto se u ponedjeljak vratio na Allianz Arenu jeste fotografija sa svim tim trofejima u pozadini!

LEWANDOWSKI SE OPRAŠTA SA SVIM ZAPOSLENIM U BAYERNU

Danas će se Lewandowski oprostiti od svojih timskih kolega kao i zaposlenih ljudi u klubu na jedan poseban način. To je drugi razlog njegovog povratka. Da li će se sastati sa rukovodstvom tima, još uvijek nije poznato, s obzirom da je došlo do nesuglasica i varnica na ovoj relaciji. Hasan Salihamidžić je prvi dan rekao da se sve dogodilo brzo i da će se Lewandowski vratiti na kafu gdje će se u miru i na fer i sportski način oprostiti. Ostaje da vidimo da li će se to danas i dogoditi.

Nakon njegove posjete "Säbaner Straße" slijedi povratak za Barcelonu, gdje se nastavljaju pripreme za početak nove sezone i prvu utakmicu protiv Rayo Vallecana (13. augusta u 21:00 sati).

VEZANE VIJESTI

MADRID

Šta znači 'Pray for RS' na majici fudbalera Real Madrida

BRAZIL

Daniel Alves osuđen na 4,5 godine zatvora

NJEMAČKA

Salihamidžićev sin ismijao Bayern i skupo plaćeno pojačanje

NJEMAČKA

Sin Hasana Salihamidžića napustio Bayern?

ŠPANIJA

Barcelona želi švedsko čudo od djeteta. Pogledajte njegove poteze

PROMO

Dva Bosanca završila još jedan veliki transfer

LJETUJ SEDAM DANA BESPLATNO: Registruj se u Meridianu, čekiraj u Turskoj!

Meridian ima najveće kvote za finale Evropskog prvenstva

Meridian start jači nego ikada: Uzmi 115 KM bonusa odmah

Završena velika nagradna igra za korisnike Visa kartica NLB Banke Sarajevo

Meridian ima najveće kvote za polufinale Eura: Francuska 3.10, Španija 2.80

U Meridianu najveće kvote na planeti: Španija 2.80, Francuska 2.50

Lucky’s 6 časti u Meridianu: Zabavi se i zgrabi dio od 3.000 KM

IZDVOJENO

VIDEO

PARTNERI

BHFudbal.ba i naši partneri upotrebljavamo neosjetljive podatke poput kolačića ili identifikatora uređaja u svrhe kao što su prikazivanje prilagođenih oglasa, mjerenje prometa i odabira naših posjetitelja te prilagođavanje sadržaja vama. Kliknite na akciju "Prihvati i zatvori" kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno Vama. Nastavkom upotrebe ovih stranica i klikom na dugme "Prihvatam" pristajete na pohranu i pristup kolačićima.

Prihvati i zatvori