MOSTAR

Nemanja Bilbija: Ponosan sam što dolazi ova utakmica!

(Foto: Bljesak.info)

Utakmica protiv Sheriffa dolazi Plemićima kao nagrada za sjajnu sezonu u domaćem prvenstvu prošle sezone, a svjestan je to i najbolji nogometaš lige Nemanja Bilbija.

"Ponosan sam što dolazi ova utakmice i zaslužili smo zbog prošle sezone Premijer lige. Žao mi je što nema Slobode i Nike. Ali svako ko istrči na teren sutra dat će maksimum i Sheriff je stvarno dobra ekipa”, rekao je Bilbija. Osvrnuo se Bilbija i na Sheriff koji je igrao veoma dobro u Ligi prvaka prošle sezone kada su svladali i veliki Real Madrid na Santiago Bernabeu. 

"Sheriff je prošle godine dosta ovakvih utakmica odigrao i većih. Pogotovo u grupi. Dvanaesti igrač biće naša publika. Jedva čekam da istrčim i da pokažemo da nije slučajno da je prošla godina ovakva kakva jeste", jasan je Bilbija, a potom dodao:

- Osjetim dobru energiju u gradu. Žao mi je što ne može pet ili šest tisuća da bude i to bi se rasprodalo. Navijači će moći sutra da vide Zrinjski koji je motiviran i svi ćete moći vidjeti dobru partiju.

Još jednom je pohvalio i sjajan rad Sergeja Jakirovića.

"Slažem se da je prošle godine šef udario dobre temelje u svim segmentima. Zato će uživati u velikoj utakmici u Mostaru", zaključio je Bilbija.

Susret između Zrinjskog i Sheriffa igra se sutra na stadionu HŠK Zrinjski s početkom od 20 sati. 

VEZANE VIJESTI

MOSTAR

Zrinjski doveo zvučno pojačanje

GRBAVICA

Željezničar i Zrinjski završili bez golova

MOSTAR

Nemanja Bilbija napušta Zrinjski?!

GRBAVICA

Ko će suditi derbi na Grbavici?

SARAJEVO

Ovo su parovi 1/4 finala Kupa Bosne i Hercegovine

PROMO

Topliji dani su stigli: Nabavite ljetne gume na vrijeme!

Iftar u hotelu Hills: Pogledajte menije i rezervišite mjesto

Meridian uplatio 4.000 KM udruženju Pomozi.ba

EKSKLUZIVNO U MERIDIANU: U startu uzmi 100 KM

OSMI MART U MERIDIANU: Sve dame čeka siguran poklon

Hifa Petrol zapošljava pripravnike, prijavite se do 21. marta

ZA ISTI CILJ: Meridian i Pomozi.ba nastavljaju saradnju

Novo u Meridianu: Kladi se da li će neki igrač dobiti žuti karton!

IZDVOJENO

VIDEO

PARTNERI

BHFudbal.ba i naši partneri upotrebljavamo neosjetljive podatke poput kolačića ili identifikatora uređaja u svrhe kao što su prikazivanje prilagođenih oglasa, mjerenje prometa i odabira naših posjetitelja te prilagođavanje sadržaja vama. Kliknite na akciju "Prihvati i zatvori" kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno Vama. Nastavkom upotrebe ovih stranica i klikom na dugme "Prihvatam" pristajete na pohranu i pristup kolačićima.

Prihvati i zatvori