TRANSFER

Sloboda dovela najzvučnije pojačanje ljetnog prijelaznog roka!

BIVŠI NAPADAČ SARAJEVA

Tridesetčetverogodišnji napadač se nakon osam godina vraća u Premijer ligu Bosne i Hercegovine i ove sezone će pojačati redove Slobode.

Nikola Komazec rođen je 15. novembra 1987. godine i u svojoj karijeri igrao je za čak 19 klubova. U Slobodu stiže iz Ayutthaya Uniteda, a prethodno je igrao i za Hajduk Kula, Petrolul, NK Maribor, Suphanburi FC, FK Sarajevo, Busan IPark, Haugesund, Pattaya Utd., Dinamo Batumi, South China, Smouha, Salam Zgharta, Pegasus, Bhayangkara, Southern, Kitchee, Kosice, Kasetsart FC. 

Sa Mariborom je bio prvak Slovenije u sezoni 2012/13 te je dva puta osvojio i slovenski Kup. Naredne sezone je osvojio Kup BiH sa Sarajevom, a u sezoni 2019/20 je sa svojim klubom Kitchee osvojio prvenstvo Hong Konga. 

"Jako sam srećan što sam došao u Tuzlu. Sloboda je jedan od najvećih klubova Bosne i Hercegovine i također jedan velikan u staroj Jugoslaviji. U Slobodu sam došao zbog veličine kluba, tradicije, navijača, također i blizine mojoj kući, pošto sam poslije dugog niza godina odlučio vratiti se i biti bliže kući. Očekujem da ćemo zajedno da ostvarimo mnogo uspeha i da ćemo da obradujemo naše navijače", izjavio je Komazec.

VEZANE VIJESTI

TUŠANJ

Sloboda oštećena prilikom izvođenja jedanaesteraca protiv Sarajeva?

PRVI ASISTENT

Oprostio je dug Slobodi, a onda je Ćivić postao njihovo prvo ime!

TUŠANJ

Pranjić: Zamolio bih navijače da ponesu tabele za smirenje

BANJA LUKA

Borac preokretom srušio Slobodu i stavio je u težak položaj

ČITLUK

PLEMIĆI NE PRAŠTAJU: Zrinjski savladao Slobodu!

PROMO

Bingo dodijelio 30.000 KM poduzetnicama za najbolje biznis ideje

Topliji dani su stigli: Nabavite ljetne gume na vrijeme!

Iftar u hotelu Hills: Pogledajte menije i rezervišite mjesto

Meridian uplatio 4.000 KM udruženju Pomozi.ba

EKSKLUZIVNO U MERIDIANU: U startu uzmi 100 KM

OSMI MART U MERIDIANU: Sve dame čeka siguran poklon

Hifa Petrol zapošljava pripravnike, prijavite se do 21. marta

ZA ISTI CILJ: Meridian i Pomozi.ba nastavljaju saradnju

IZDVOJENO

VIDEO

PARTNERI

BHFudbal.ba i naši partneri upotrebljavamo neosjetljive podatke poput kolačića ili identifikatora uređaja u svrhe kao što su prikazivanje prilagođenih oglasa, mjerenje prometa i odabira naših posjetitelja te prilagođavanje sadržaja vama. Kliknite na akciju "Prihvati i zatvori" kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno Vama. Nastavkom upotrebe ovih stranica i klikom na dugme "Prihvatam" pristajete na pohranu i pristup kolačićima.

Prihvati i zatvori