MAGLAJ

EURO MEAT iz Maglaja ponosni vlasnik IFS standarda!

ISPUNJAVAJU SVE USLOVE

U prostorijama kompanije EURO MEAT, održan je dvodnevni certifikacijski audit za IFS FOOD standard.

IFS FOOD standard je međunarodni standard za ocjenjivanje usklađenosti proizvoda i procesa u odnosu na sigurnost i kvalitetu hrane. Potvrđeno je da kompanija EURO MEAT Maglaj ispunjava zahtjeve IFS standarda.

- Ovime dokazujemo našu orijentisanost na kupce, poslovne partnere, dobavljače, zaposlenike i društveno okruženje. Uz to, želimo pokazati koliko nam je stalo do kontinuiranog unaprjeđenja našeg poslovanja, a sve u cilju zadovoljenja očekivanja svih naših potrošača.

Sistemom IFS FOOD dodatno ćemo osigurati efikasno i sljedivo upravljanje poslovnim procesima, kroz koje ostvarujemo viziju jednog od vodećih i najuspješnijih proizvođača i distributera crvenog mesa u Bosni i Hercegovini, saopštili su iz EURO MEAT-a.

VEZANE VIJESTI

MAGLAJ

EURO MEAT iz Maglaja ponosni vlasnik IFS standarda!

VIŠE IZ KATEGORIJE

PROMO

Eisenberg od gradske gužve pobjegao u restoran Baoli...

SPONZORIRANI ČLANAK

S Raiffeisen VISA karticama do Visa FIFA World Cup 2022™...

SPONZORSKI UGOVOR

Širokobriješki gigant 'FEAL' generalni sponzor NK Široki Brijeg...

MAGLAJ

EURO MEAT iz Maglaja ponosni vlasnik IFS standarda!...

BHFudbal.ba i naši partneri upotrebljavamo neosjetljive podatke poput kolačića ili identifikatora uređaja u svrhe kao što su prikazivanje prilagođenih oglasa, mjerenje prometa i odabira naših posjetitelja te prilagođavanje sadržaja vama. Kliknite na akciju "Prihvati i zatvori" kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno Vama. Nastavkom upotrebe ovih stranica i klikom na dugme "Prihvatam" pristajete na pohranu i pristup kolačićima.

Prihvati i zatvori