GRBAVICA

LIJEPE VIJESTI SA GRBAVICE: Željo dobio strateškog partnera!

ODRŽANA SKUPŠTINA FK ŽELJEZNIČAR

U Plavom salonu na Stadionu Grbavica održana je redovna sjednica Skupštine FK Željezničar na kojoj su delegati aktivno raspravljali o trenutnoj situaciji Kluba, te su donesene određene odluke koje se tiču funkcionisanja Kluba u narednom periodu.

Nakon usvajanja Dnevnog reda i zapisnika sa prošle sjednice, uslijedio je izvještaj Tima za pregovore sa potencijalnim strateškim partnerima. Izvještaj su prezentovali Nasuf Drinjaković i Nihad Odobašić.

Nakon višesatne diskusije, delegati skupštine su jednoglasno i dvotrećinskom većinom svih izabranih delegata izabrali gospodina Eldina Diglisića za strateškog partnera i donijeli odluku da se zvanični ugovor potpiše do kraja narednog mjeseca.

Uslijedilo je obraćanje v.d. predsjednika Ore Ibrišimovića koji je prezentovao izvještaj o radu Upravnog odbora u proteklom periodu. Izvještaj je usvojen, a potom su delegati izabrali novog predsjednika Upravnog odbora, Edisa Kovačevića, dosadašnjeg člana Nadzornog odbora. Članove Upravnog odbora činit će: Jusuf Tanović, Ilijas Kovačević, Kerim Balić, Mirza Bašinac, Bakir Sadović, Fuad Zukić i Seudin Novalić. Zbog poslovnih obaveza, dosadašnji v.d. predsjednik UO, Oro Ibrišimović, ne može aktivno nastaviti svoj angažman u Klubu, a kolektiv FK Željezničar zahvaljuje se Ibrišimoviću na angažmanu i doprinosu.

Naredna tačka Dnevnog reda se odnosila na izvještaj Nadzornog odbora kojeg je prezentovao predsjednik NO, Džermin Pašić. Nakon obraćanja izvještaj je usvojen. Nadzorni odbor FK Željezničar čine Džermin Pašić, Elvir Kosovac i Marko Dmitrović.

Oro Ibrišimović i Borislav Goić su odabrani kao zamjenski delegati u Skupštini Kluba. Posljednja tačka Dnevnog reda odnosila se na razne druge aktivnosti Kluba.

VEZANE VIJESTI

28. KOLO

VAŽNA POBJEDA: Željezničar minimalno pobijedio Široki Brijeg!

GRBAVICA

Željezničar imenovao Dinu Đurbuzovića za novog trenera ekipe

GRBAVICA

Galić heroj navijača Plavih: Skinuo je parolu Hordi zla

GRBAVICA

Ovo su sastavi Željezničara i Sarajeva za vječiti derbi

VJEČITI DERBI

DANAS JE NA RASPOREDU 152. VJEČITI DERBI: Željo ili Sarajevo?

PROMO

Bingo uložio deset miliona KM u renoviranje tržnog centra

Samo u Meridianu: Izvanredna ponuda i još bolje kvote za sve mečeve Prve lige FBiH

Uskoro se otvara Bingo City Centar Ilidža

Singluj bilo koji meč iz Prve lige FBiH u fudbalu bez ikakvog limita!

EXPANSE AVANTURA: Zgrabi 1.000 spinova za više zabave

LIGE PETICE U MERIDIANU: Tiketima do trotineta, tableta ili pametnog sata

Bingo dodijelio 30.000 KM poduzetnicama za najbolje biznis ideje

Topliji dani su stigli: Nabavite ljetne gume na vrijeme!

IZDVOJENO

VIDEO

PARTNERI

BHFudbal.ba i naši partneri upotrebljavamo neosjetljive podatke poput kolačića ili identifikatora uređaja u svrhe kao što su prikazivanje prilagođenih oglasa, mjerenje prometa i odabira naših posjetitelja te prilagođavanje sadržaja vama. Kliknite na akciju "Prihvati i zatvori" kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno Vama. Nastavkom upotrebe ovih stranica i klikom na dugme "Prihvatam" pristajete na pohranu i pristup kolačićima.

Prihvati i zatvori