BANJA LUKA

Počelo izvođenje radova na Gradskom stadionu u Banjaluci!

(Foto: Mondo.ba)

Na Gradskom stadionu u Banjaluci će u toku ove i iduće sedmice biti uklonjen travnjak nakon čega slijedi izvođenje daljih radova. 

Nakon što je krajem prošlog mjeseca FS BiH potpisao ugovor sa najpovoljnijim izvođačem radova na projektu "Potpuna rekonstrukcija glavnih terena na stadionima Premijer lige BiH", a to je konzorcijum ponuđača koji čine "Wickr Group a.s.", "Hellasod SA" i "Tarkett sports B.V.", danas su započeli radovi na Gradskom stadionu u Banjaluci kako je i najavljeno.

Radovi na skidanju postojećeg travnjaka trajaće tokom ove i naredne sedmice, a onda slijede dalji radovi na pripremi podloge kao i dalje postavljanje terena.

Podsjećamo, krajem marta FS BiH FS BiH raspisao je međunarodni tender za izgradnju dvanaest hibridnih terena. To je veoma važan korak za snažniji razvoj bh. fudbala, a do sada je ugovor potpisan sa pet klubova iz Premijer lige BiH među kojima je i Borac.

Njihovim stavljanjem u funkciju biće povećan kvalitet ligaških takmičenja, reprezentacija će imati bolje uslove za rad i pripreme, a što je najvažnije, mladi igrači veću šansu za napredovanje.

VEZANE VIJESTI

SARAJEVO

Mirvić i Ibričić suspendovani na duži period, Rožman dobio uslovnu kaznu

SARAJEVO

SAVEZ ODLUČIO: Sarajevo brutalno kažnjeno!

DANAS ZASJEDANJE

Savez ne dozvoljava da advokat brani FK Sarajevo na Disciplinskoj!

ZENICA

Zeljković: Ovaj poraz ćemo pamtiti kao jedan od najbolnijih

GRBAVICA

Poruka predsjednika Vice Zeljkovića

PROMO

Bingo dodijelio 30.000 KM poduzetnicama za najbolje biznis ideje

Topliji dani su stigli: Nabavite ljetne gume na vrijeme!

Iftar u hotelu Hills: Pogledajte menije i rezervišite mjesto

Meridian uplatio 4.000 KM udruženju Pomozi.ba

EKSKLUZIVNO U MERIDIANU: U startu uzmi 100 KM

OSMI MART U MERIDIANU: Sve dame čeka siguran poklon

Hifa Petrol zapošljava pripravnike, prijavite se do 21. marta

ZA ISTI CILJ: Meridian i Pomozi.ba nastavljaju saradnju

IZDVOJENO

VIDEO

PARTNERI

BHFudbal.ba i naši partneri upotrebljavamo neosjetljive podatke poput kolačića ili identifikatora uređaja u svrhe kao što su prikazivanje prilagođenih oglasa, mjerenje prometa i odabira naših posjetitelja te prilagođavanje sadržaja vama. Kliknite na akciju "Prihvati i zatvori" kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno Vama. Nastavkom upotrebe ovih stranica i klikom na dugme "Prihvatam" pristajete na pohranu i pristup kolačićima.

Prihvati i zatvori