ZENICA

SELEKTOR PETEV OTKRIO: Jedan igrač se nije odazvao pozivu!

ČEKAMO IZJAVU BH. GOLMANA

Selektor Ivaylo Petev prvog dana okupljanja fudbalske reprezentacije BiH otkrio je kako se golman Vladan Kovačević nije odazvao na poziv. 

U izjavi za medije selektor Petev je kazao sljedeće:

"Jedino Vladan Kovačević nije tu, a ne znam zbog čega jer se nije javio. Svi igrači su tu i krećemo s treninzima. Vjerujem da ćemo izgledati dobro. Ne mislim da smo igrali kod kuće loše, igrali smo loše protiv Finske, ali rezultatski to je tako. Momci su dosta toga uradili. Sada izgledamo puno bolje, a bez samopuzdanja i jedinstva ne možemo igrati", kazao je Petev te dodao:

- Ne mislim da smo u tim utakmicama igrali loše, jedino smo kiksali protiv Ukrajine. Mislim da smo uradili puno dobrih stvari. Bitno mi je da sada izgledamo puno bolje i da izgledamo sa više samopouzdanja. Vjerujem u ovaj tim i kad pobijedimo i kad izgubimo. Tako je u životu, ne može se uvijek pobijediti. Vjerujem 300 posto igračima. Realni smo i svjesni da možemo i nadam se da ćemo u ovom ciklusu izgledati puno bolje. Više smo od godinu zajedno i nadam se da ćemo mentalno biti zreliji, rekao je Petev.

Prvi susret je u subotu kada BiH gostuje Finskoj.

- I Finska i svaki naredni protivnik igrat ćemo na pobjedu. Imamo jako dobre momke. Fali nam malo i nadam se da ćemo imati malo više sreće i da ćemo imati dobar rezultat. Preživjeli smo i dobro i loše. Bitno je da analiziramo gdje smo pogriješili. Siguran sam da će svi igrači dati sve od sebe. Fokus je na Finskoj pa ćemo poslije misliti na dalje. Znamo gdje smo pogriješili, poručio je Petev.

VEZANE VIJESTI

NOVI SELEKTOR

Poznato je kada će Sergej Barbarez biti zvanično predstavljen!

SARAJEVO

Savo Milošević više nije selektor fudbalske reprezentacije BiH!

ZMAJEVI

BUM IZ SAVEZA: Sergej Barbarez preuzima Zmajeve?!

WWIN LIGA BIH

Nastavlja se WWin liga BiH: Derbi igraju Borac i Sloga u Banja Luci!

RUMUNIJA

Ivaylo Petev nakon svega 155 dana dobio otkaz u Rumuniji

PROMO

Uskoro se otvara Bingo City Centar Ilidža

Singluj bilo koji meč iz Prve lige FBiH u fudbalu bez ikakvog limita!

EXPANSE AVANTURA: Zgrabi 1.000 spinova za više zabave

LIGE PETICE U MERIDIANU: Tiketima do trotineta, tableta ili pametnog sata

Bingo dodijelio 30.000 KM poduzetnicama za najbolje biznis ideje

Topliji dani su stigli: Nabavite ljetne gume na vrijeme!

Iftar u hotelu Hills: Pogledajte menije i rezervišite mjesto

Meridian uplatio 4.000 KM udruženju Pomozi.ba

IZDVOJENO

VIDEO

PARTNERI

BHFudbal.ba i naši partneri upotrebljavamo neosjetljive podatke poput kolačića ili identifikatora uređaja u svrhe kao što su prikazivanje prilagođenih oglasa, mjerenje prometa i odabira naših posjetitelja te prilagođavanje sadržaja vama. Kliknite na akciju "Prihvati i zatvori" kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno Vama. Nastavkom upotrebe ovih stranica i klikom na dugme "Prihvatam" pristajete na pohranu i pristup kolačićima.

Prihvati i zatvori