GRAD SARAJEVO

GRAD SARAJEVO POMAŽE DJECI: 30.000 KM za sportsku salu!

NA INICIJATIVU VEDADA ZELJKOVIĆA

Dan Osnovne škole „Hamdija Kreševljaković“ u Sarajevu obilježen je svečanim programom „Cvjetnim stazama poezije tačno u podne“.

Ceremonijom koju su upriličili učenici ove sarajevske škole, ovjekovječen je njihov 85. rođendan, ali i završetak radova na rekonstrukciji školske fiskulturne sale.

Na inicijativu vijećnika Vedada Deljkovića, finansijsku podršku ovom projektu pružio je Grad Sarajevo na čelu sa gradonačelnicom Benjaminom Karić koja se danas obratila prisutnim:

“Čini me vrlo sretnom što danas sa vama slavim veliki 85. rođendan jedne od najstarijih škola na području općine Stari Grad, a koja nosi ime našeg uvaženog historičara Hamdije Kreševljakovića. Nova fiskulturna sala je poklon Grada Sarajeva vama, našim najmlađim sugrađanima. Na ovaj vam način simbolično poručujemo da želimo ulagati u vaše obrazovanje i budućnost koju ćete, nadam se, graditi u ovom gradu i zemlji”, kazala je gradonačelnica, vjerujući da će učenici nakon pandemije konačno moći nastavu fizičkog odgoja obavljati u salama.

„Sarajevo je grad sportskih šampiona, ulaganjem u sport i stvaranjem što boljih uslova da se djeca njime bave, želimo održati taj imidž“, dodala je.

Direktorica JU OŠ "Hamdija Kreševljaković" Emina Nalić Zahiragić gradonačelnici Karić na kraju je uručila Zahvalnicu za doprinos i nesebičnu podršku.

VEZANE VIJESTI

GRAD SARAJEVO

Grad Sarajevo će nagraditi vrhunski rezultat bh. karatista

SARAJEVO

Gradonačelnica Sarajeva prijavila potpredsjednika Zrinjskog

SARAJEVO

Grad Sarajevo podržao FK Željezničar sa 50.000 KM

SARAJEVO

Oglasila se Benjamina Karić nakon pobjede Hrvatske protiv Brazila

SARAJEVO

Gradonačelnica Benjamina Karić čestitala rođendan FK Sarajevo!

PROMO

Uskoro se otvara Bingo City Centar Ilidža

Singluj bilo koji meč iz Prve lige FBiH u fudbalu bez ikakvog limita!

EXPANSE AVANTURA: Zgrabi 1.000 spinova za više zabave

LIGE PETICE U MERIDIANU: Tiketima do trotineta, tableta ili pametnog sata

Bingo dodijelio 30.000 KM poduzetnicama za najbolje biznis ideje

Topliji dani su stigli: Nabavite ljetne gume na vrijeme!

Iftar u hotelu Hills: Pogledajte menije i rezervišite mjesto

Meridian uplatio 4.000 KM udruženju Pomozi.ba

IZDVOJENO

VIDEO

PARTNERI

BHFudbal.ba i naši partneri upotrebljavamo neosjetljive podatke poput kolačića ili identifikatora uređaja u svrhe kao što su prikazivanje prilagođenih oglasa, mjerenje prometa i odabira naših posjetitelja te prilagođavanje sadržaja vama. Kliknite na akciju "Prihvati i zatvori" kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno Vama. Nastavkom upotrebe ovih stranica i klikom na dugme "Prihvatam" pristajete na pohranu i pristup kolačićima.

Prihvati i zatvori