STOLAC

TRAGOM NOGOMETNIH TALENATA: Mladi stoper Stoca Marko Jurić!

ODLIČAN MLADI STOPER U HNK STOLAC

Niže lige u Bosni i Hercegovini dobijaju jako malo medijskog prostora i samim tim brojni nogometni talenti koji igraju u istoj teško dolaze na radar većih ekipa. 

Svakodnevno radimo na tome da ustupimo prostora mladim igračima koji to zaslužuju svojim igrama i kvalitetom. Jedan od takvih je i 17-godišnji stoper HNK Stolac MARKO JURIĆ. 

Pomenuti igrač oduševio je svojom izvedbom u visokom trijumfu Stoca u Višićima (3:0) te je odbrambeni dio posla odradio bezprijekorno. 

Protiv sebe je imao odličnog napadača Višića Antu Pažina ali mladi Jurić ga je neutralizirao i ostavio bez pravih šansi. 

Publiku u Višićima oduševila je njegova zrela igra i smirenost prilikom pritiska koji je radio napadački trio domaćih (Pažin, Juras i Bunoza). 

Tragom naših informacija Jurić je već boravio na probi jednog premijerligaša gdje je ostavio odličan dojam ali zbog privatnih razloga nije mogao ostati. 

Vrijeme će pokazati da li ovaj mladi stoper može ostvariti respektabilnu karijeru, sve predispozicije ima ali sada je sve na njemu osobno. Koliko će biti spreman raditi i žrtvovati se kako bi dosegao željeni nivou. 

PodsjetimoStolac je iz svoje omladinske škole iznjedrio sadašnjeg stopera Hajduka Nikolu Katića

VEZANE VIJESTI

PROMO

Uskoro se otvara Bingo City Centar Ilidža

Singluj bilo koji meč iz Prve lige FBiH u fudbalu bez ikakvog limita!

EXPANSE AVANTURA: Zgrabi 1.000 spinova za više zabave

LIGE PETICE U MERIDIANU: Tiketima do trotineta, tableta ili pametnog sata

Bingo dodijelio 30.000 KM poduzetnicama za najbolje biznis ideje

Topliji dani su stigli: Nabavite ljetne gume na vrijeme!

Iftar u hotelu Hills: Pogledajte menije i rezervišite mjesto

Meridian uplatio 4.000 KM udruženju Pomozi.ba

IZDVOJENO

VIDEO

PARTNERI

BHFudbal.ba i naši partneri upotrebljavamo neosjetljive podatke poput kolačića ili identifikatora uređaja u svrhe kao što su prikazivanje prilagođenih oglasa, mjerenje prometa i odabira naših posjetitelja te prilagođavanje sadržaja vama. Kliknite na akciju "Prihvati i zatvori" kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno Vama. Nastavkom upotrebe ovih stranica i klikom na dugme "Prihvatam" pristajete na pohranu i pristup kolačićima.

Prihvati i zatvori