TUZLA

Pogotkom Kobie Morrisa Tuzla City osvojila nova tri boda

NOVA POBJEDA TUZLA CITYJA

Pogotkom Kobie Morrisa fudbaleri Tuzla Cityja minimalno su savladali Rudar iz Prijedora na stadionu Tušanj u Tuzli u okviru 23. kola Premijer lige BiH.  Pobjedonosni, ujedno i jedini gol, postignut je u 10. minuti.

Nakon drugog kornera koji je izveo Mehanović u šesnaestercu gostiju najbolje se snašao Morris i matirao nemoćnog Šćekića.  Napadi domaćih uglavnom su polazili od Mehanovića, a jednu takvu akciju nije uspio realizovati Mehmedović.

Od Rudara u prvom poluvremenu su viđena samo dva kornera iz kojih nisu ozbiljnije zaprijetili Brajloviću.  Jak vjetar u nastavku utakmice bio je najveći protivnik za fudbalere oba tima.

Tuzla City je imao terensku inicijativu, a Prijedorčani su u jednom momentu tražili jedanesterac nakon starta Morrisa u šesnaestercu, ali sudija Topalović nije pokazao na bijelu tačku.  Tuzla City je uspio privesti utakmicu kraju i upisati novu pobjedu.

Nakon 23. kola u Premijer ligi BiH Tuzla City je drugoplasirani sa 44 osvojena boda, a Rudar iz Prijedora je na 11. mjestu sa 17 osvojenih bodova

VEZANE VIJESTI

TUŠANJ

Brutalan odgovor iz Tuzle na poziv Ismira Mirvića!

KONJIC

Tuzla i Igman gurnuli Želju na predznanje mjesto!

AFRIKA

Emilio Nsue izbačen iz reprezentacije zbog krađe!?

KUP NACIJA

Bivši igrač Tuzla Cityja proglašen najboljim strijelcem Afričkog kupa nacija

1/8 FINALA

Velež bio na koljenima, a onda se ukazao Haskić

PROMO

Bingo dodijelio 30.000 KM poduzetnicama za najbolje biznis ideje

Topliji dani su stigli: Nabavite ljetne gume na vrijeme!

Iftar u hotelu Hills: Pogledajte menije i rezervišite mjesto

Meridian uplatio 4.000 KM udruženju Pomozi.ba

EKSKLUZIVNO U MERIDIANU: U startu uzmi 100 KM

OSMI MART U MERIDIANU: Sve dame čeka siguran poklon

Hifa Petrol zapošljava pripravnike, prijavite se do 21. marta

ZA ISTI CILJ: Meridian i Pomozi.ba nastavljaju saradnju

IZDVOJENO

VIDEO

PARTNERI

BHFudbal.ba i naši partneri upotrebljavamo neosjetljive podatke poput kolačića ili identifikatora uređaja u svrhe kao što su prikazivanje prilagođenih oglasa, mjerenje prometa i odabira naših posjetitelja te prilagođavanje sadržaja vama. Kliknite na akciju "Prihvati i zatvori" kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno Vama. Nastavkom upotrebe ovih stranica i klikom na dugme "Prihvatam" pristajete na pohranu i pristup kolačićima.

Prihvati i zatvori