U21 SELEKCIJA

Selektor Slobodan Starčević objavio spisak igrača U21 selekcije BiH

STARČEVIĆ ODABRAO MLADE REPREZENTATIVCE

U-21 reprezentacija Bosne i Hercegovine će u okviru kvalifikacija za EURO 2023. 25. marta na „Grbavici“ dočekati selekciju Luksemburga, dok 29. 3. u Trstu gostuju mladoj reprezentaciji Italije.

Selektor Slobodan Starčević je za ove utakmice odabrao sljedeće igrače:

Nikola Ćetković (Borac), Belmin Dizdarević (Sarajevo), Bakir Brajlović (Tuzla City), Đorđe Milojević (Borac), Adrian Leon Barišić (Frosinone Calcio, Italija), Jovan Pavlović (Rudar Prijedor), Nenad Nikić (Radnik), Jasmin Osmić (Sloboda), Vedad Radonja (AEK, Grčka), Marko Kujundžić (Borac), Luka Malić (Željezničar), Igor Savić (Zrinjski), Amar Begić (Borac), Andrej Đokanović (Sarajevo), Jovan Ilić (Proleter Novi Sad, Srbija), Amar Tahrić (Sered, Slovačka), Ivan Bašić (Zrinjski), Armin Hodžić (Željezničar), Milan Savić (Čukarički, Srbija), Alen Dejanović (Velež), Ajdin Hasić (Ümraniyespor, Turska), Belmin Mešinović (Tuzla City), David Čavić (Borac), Anes Mašić (Posušje), Amar Memić (Bravo, Slovenija), Daniel Lukić (Široki Brijeg).

„Raduje nas što ćemo nakon duge pauze ponovo biti na okupu. Drago mi je i što se Ajdin Hasić oporavio od teške povrede i što nam je ponovo na raspolaganju nakon godinu dana. On je sigurno jedan od najtalentovanijih naših igrača. Takođe smo sretni i što je talentovani Amar Dedić dobio poziv u „A“ tim i želim mu da se nametne selektoru Ivaylu Petevu“, rekao je Starčević pa se osvrnuo i na naredne protivnike:

„Protiv Luksemburga smo favoriti, ali ne smijemo nikoga potcijeniti. Uvažavamo njihove kvalitete i moramo se što bolje pripremiti kako bismo došli do željenog rezultata, a to je pobjeda. Nakon toga slijedi utakmica protiv Italije. Nadam se da ćemo odigrati hrabro i kvalitetno kao što je to bilo u drugom poluvremenu susreta koji smo s njima odigrali u Zenici.“

Igrači će se okupiti 21. marta na Ilidži.

VEZANE VIJESTI

U21 SELEKCIJA

Igor Janković objavio spisak U21 reprezentacije BiH!

PROMJENE

KRAJ AGONIJE: Starčević više nije selektor mlade reprezentacije BiH!

MAKEDONIJA

Novi poraz mlade reprezentacije Bosne i Hercegovine!

MAKEDONIJA

Starčević: Igrači na pripremama pokazuje ozbiljnost i kvalitet!

ITALIJA

NA ZAPADU NIŠTA NOVO: Poraz mlade selekcije BiH od Italije!

PROMO

Bingo dodijelio 30.000 KM poduzetnicama za najbolje biznis ideje

Topliji dani su stigli: Nabavite ljetne gume na vrijeme!

Iftar u hotelu Hills: Pogledajte menije i rezervišite mjesto

Meridian uplatio 4.000 KM udruženju Pomozi.ba

EKSKLUZIVNO U MERIDIANU: U startu uzmi 100 KM

OSMI MART U MERIDIANU: Sve dame čeka siguran poklon

Hifa Petrol zapošljava pripravnike, prijavite se do 21. marta

ZA ISTI CILJ: Meridian i Pomozi.ba nastavljaju saradnju

IZDVOJENO

VIDEO

PARTNERI

BHFudbal.ba i naši partneri upotrebljavamo neosjetljive podatke poput kolačića ili identifikatora uređaja u svrhe kao što su prikazivanje prilagođenih oglasa, mjerenje prometa i odabira naših posjetitelja te prilagođavanje sadržaja vama. Kliknite na akciju "Prihvati i zatvori" kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno Vama. Nastavkom upotrebe ovih stranica i klikom na dugme "Prihvatam" pristajete na pohranu i pristup kolačićima.

Prihvati i zatvori