CAZIN

Golman Sarajeva obradovao mladog golmana iz Cazina Anesa Hadžića

LIJEPA GESTA ADNANA KANURIĆA

Lijepu priču iz Cazina nam donosi fotograf Džanan Kišmetović, koju vam prenosimo u cijelosti.

- Ako želite da ohrabrite nekoga, u ovom slučaju djecu koja treniraju nogomet, morate ih učiti i dati im do znanja da sav taj trening, sve te utakmice nisu uzaludne.

Da pored njihovih roditelja i prijatelja koji ih prate, isto to rade i profesionalni igrači. Čitaju o njima i njihovim uspjesima iako nisu u nekom elitnom timu kao oni. Ovaj put, riječ je o jednom lijepom poklonu golmanskih rukavica golmana FK SARAJEVO i nekadašnjeg golmana U-21 selekcije reprezentacije BiH,  Adnana Kanurića, mog dugogodišnjeg prijatelja.

Koji je inače naš Krajišnik,  rodom iz Jezerskog, Bosanska Krupa. Njegov nogometni put krenuo je iz Austrije, a trenutno ima 21 godine i nalazi se na poziciji golmana FK Sarajevo.

Adnan je želio obradovati golmana  Anesa Hadžića U12 selekcije Ošn Gomila Stijena Cazin jednim rukavicama, kao poklon i stimulans svome mladom kolegi golmanu. Pročitao je članak koji priča pozitivnu sportsku priču iz Stijene kod Cazina, te je pored novih rukavica koje je poslao  Anesu Hadžiću, Adnan  poslao još 3 para svojih rukavica u kojima je već debitovao, te punu vreću kopački što njegovih, što saigrača FK Sarajevo.

Pored toga što će to koristiti djeci i njihovoj školi nogometa Gomila Stijena, ti lijepi pokloni u vidu golmanskih rukavica i kopački imaju sentimentalnu vrijednost jer su pomocu njih igrači FK Sarajevo igrali mnoge važne utakmice. Zabijali golove, i branili mrežu svoga gola.

Sreća prati hrabre, uz mnogo volje, truda, i zalaganja, naša djeca zaslužuju svu moguću potporu i podršku. Zaslužuju da vide da su cijenjeni, primijećeni i zapaženi od strane mnogih igrača, ali i trenera i ostalog pomoćnog osoblja.

U svoje lično ime, u ime Anesa i njegovih roditelja, ali i u ime sve djece OŠN Gomila Stijena, te u ime trenera Mirze Aleševića, iskreno se zahvaljujem Adnanu Kanurić  na golmanskim rukavicama koje je poslao, te ostalim igračima FK Sarajevo koji su poslali svoje kopačke. Dobro se dobrim vraća, piše Džanan Kišmetović.

VEZANE VIJESTI

TRANSFER VIJESTI

Bivši golman Sarajeva potpisao za klub iz Premiershipa!

SARAJEVO

LIJEPA GESTA: Golman FK Sarajevo usrećio golmana FK Respekt

MLADI GOLMAN

ZVANIČNO: Adnan Kanurić konačno potpisao za FK Sarajevo

STIŽE KANURIĆ

SJAJAN POSAO SARAJEVA: Stigao mladi reprezentativac BiH!

PROMO

Bingo uložio deset miliona KM u renoviranje tržnog centra

Samo u Meridianu: Izvanredna ponuda i još bolje kvote za sve mečeve Prve lige FBiH

Uskoro se otvara Bingo City Centar Ilidža

Singluj bilo koji meč iz Prve lige FBiH u fudbalu bez ikakvog limita!

EXPANSE AVANTURA: Zgrabi 1.000 spinova za više zabave

LIGE PETICE U MERIDIANU: Tiketima do trotineta, tableta ili pametnog sata

Bingo dodijelio 30.000 KM poduzetnicama za najbolje biznis ideje

Topliji dani su stigli: Nabavite ljetne gume na vrijeme!

IZDVOJENO

VIDEO

PARTNERI

BHFudbal.ba i naši partneri upotrebljavamo neosjetljive podatke poput kolačića ili identifikatora uređaja u svrhe kao što su prikazivanje prilagođenih oglasa, mjerenje prometa i odabira naših posjetitelja te prilagođavanje sadržaja vama. Kliknite na akciju "Prihvati i zatvori" kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno Vama. Nastavkom upotrebe ovih stranica i klikom na dugme "Prihvatam" pristajete na pohranu i pristup kolačićima.

Prihvati i zatvori