SARAJEVO

Ministar Avdić uputio čestitke Pehlivanoviću, Husiću i Tanović

MINISTAR KULTURE I SPORTA KS

Ministarstvo kulture i sporta Kantona Sarajevo, na čelu s ministrom Samirom Avdićem, uputilo je čestitku Sanjinu Pehlivanoviću na osvojenoj tituli prvaka Evrope u bilijaru "desetki", taekwondoisti Nedžadu Husiću na zlatnoj i srebrnoj medalji na takmičenjima u Bugarskoj i Albaniji, te biciklistkinji Lejli Tanović koja je osvojila treće mjesto na utrci Svjetskog kupa u Španiji. 

Najbolji bosanskohercegovački igrač bilijara je sinoć u slovenskom Laškom savladao Wojciecha Szewczyka rezultatom 8:5 i tako prvi put postao prvak Evrope u seniorskoj konkurenciji u disciplini "desetka", saopćeno je iz Kantona Sarajevo. 

S druge strane, najbolji bosanskohercegovački taekwondoista Husić je na turniru iz G2 serije u glavnom gradu Bugarske na putu do zlatne medalje pobijedio predstavnike Španije, Belgije, Srbije i Njemačke i zasluženo se okitio najsjajnijim odličjem. 

- Naši sportisti su svojim vrhunskim nastupima još jednom potvrdili da se nalaze u odličnoj formi i tako pokazali da su najbolji ambasadori Bosne i Hercegovine. Od srca im čestitam i želim mnogo uspjeha i u narednim takmičenjima - rekao je ministar Avdić. 

VEZANE VIJESTI

ILIDŽA

Ministar Magoda obišao TC Igman i obećao pomoć pri sanaciji štete!

SARAJEVO

Kenan Magoda: Izgradnja nacionalnog stadiona prioritet MKS KS!

VLADA KS

Ministar Samir Avdić: Gostima iz Beograda smo uputili izvinjenje!

SARAJEVO

Ministar Samir Avdić podržao tri mlada kickboxera

BH. BOKSER

Ministar Samir Avdić ugostio IBO prvaka Evrope Iron Pukija

PROMO

Bingo uložio deset miliona KM u renoviranje tržnog centra

Samo u Meridianu: Izvanredna ponuda i još bolje kvote za sve mečeve Prve lige FBiH

Uskoro se otvara Bingo City Centar Ilidža

Singluj bilo koji meč iz Prve lige FBiH u fudbalu bez ikakvog limita!

EXPANSE AVANTURA: Zgrabi 1.000 spinova za više zabave

LIGE PETICE U MERIDIANU: Tiketima do trotineta, tableta ili pametnog sata

Bingo dodijelio 30.000 KM poduzetnicama za najbolje biznis ideje

Topliji dani su stigli: Nabavite ljetne gume na vrijeme!

IZDVOJENO

VIDEO

PARTNERI

BHFudbal.ba i naši partneri upotrebljavamo neosjetljive podatke poput kolačića ili identifikatora uređaja u svrhe kao što su prikazivanje prilagođenih oglasa, mjerenje prometa i odabira naših posjetitelja te prilagođavanje sadržaja vama. Kliknite na akciju "Prihvati i zatvori" kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno Vama. Nastavkom upotrebe ovih stranica i klikom na dugme "Prihvatam" pristajete na pohranu i pristup kolačićima.

Prihvati i zatvori