NEVJEROVATNO

David Beckham otkrio da njegova supruga jede istu hranu već 25 godina!

BECKHAM SE POŽALIO

David Beckham se u jednom podcastu osvrnuo na činjenicu da je vrlo emotivan kada su hrana i vino u pitanju, no nažalost to sve ne može podijeliti sa svojom suprugom Victorijom.

David Beckham otkrio je kako njegova supruga Victoria već 25 godina svakoga dana jede isti obrok. 46-godišnji David ističe kako obožava dijeliti hranu, no bivša članica grupe Spice Girls uvijek jede isključivo ribu sa žara i kuhano povrće.

Priznaje kako je taj jedan put kada je htjela probati nešto drugo bio jedna od njegovih najdražih večeri.

"Emotivan sam oko hrane i vina, kada jedem nešto predivno, želim da svi to probaju. Nažalost, u braku sam s nekim ko jede istu hranu posljednjih 25 godina. Otkako sam je upoznao, jede samo ribu sa žara i kuhano povrće, rijetko kada isproba nešto drugačije", rekao je Beckham.

"Jedini put kada je probala nešto s mog tanjira bilo je u trenutku dok je bila trudna s Harper i bio sam presretan zbog toga. Ne mogu se sjetiti trenutnoo šta je tačno pojela, ali znam da se otada to nije ponovilo", dodaje David.

Victoria je još ranije u intervjuima govorila kako nikada ne jede hranu prženu u ulju ili s nekim umakom, a ne jede crveno meso, kao ni mliječne proizvode. Od slastica jede samo kolače od voća, i to isključivo u posebnim prilikama.

Inače, David i Victoria u braku su od 1999. godine, a svoju romansu su započeli dok je ona još žarila i palila s bendom Spice Girls.

VEZANE VIJESTI

ŠVEDSKA

MAJSTORIJE NALIĆA: David Beckham se ukazao u Švedskoj (VIDEO)

LEGENDARNI ENGLEZ

FANTASTIČAN SASTAV: Beckham izabrao svojih najboljih 11!

PROMO

Uskoro se otvara Bingo City Centar Ilidža

Singluj bilo koji meč iz Prve lige FBiH u fudbalu bez ikakvog limita!

EXPANSE AVANTURA: Zgrabi 1.000 spinova za više zabave

LIGE PETICE U MERIDIANU: Tiketima do trotineta, tableta ili pametnog sata

Bingo dodijelio 30.000 KM poduzetnicama za najbolje biznis ideje

Topliji dani su stigli: Nabavite ljetne gume na vrijeme!

Iftar u hotelu Hills: Pogledajte menije i rezervišite mjesto

Meridian uplatio 4.000 KM udruženju Pomozi.ba

IZDVOJENO

VIDEO

PARTNERI

BHFudbal.ba i naši partneri upotrebljavamo neosjetljive podatke poput kolačića ili identifikatora uređaja u svrhe kao što su prikazivanje prilagođenih oglasa, mjerenje prometa i odabira naših posjetitelja te prilagođavanje sadržaja vama. Kliknite na akciju "Prihvati i zatvori" kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno Vama. Nastavkom upotrebe ovih stranica i klikom na dugme "Prihvatam" pristajete na pohranu i pristup kolačićima.

Prihvati i zatvori