ŽELE GA KAZNITI

Neymar optužen za homofobiju: Vrijeđao maminog dečka Tiaga!

PROBLEMI ZA BRAZILSKOG IGRAČA

Idila u Neymarovoj porodici nije dugo potrajala. Nakon što su se njegova majka Nadine (52) i njezin dečko Tiago Ramos (23) pomirili, ubrzo je uslijedila drama iz koje je Tiago izašao s posjekotinama na nadlaktici, a svjedoci su rekli da su čuli viku i galamu.

No, to nije bilo sve - na vidjelo je izašlo i Neymarov (28) 'prljavi veš'. Kako piše Mundo Deportivo, igrač PSG-a optužen je za homofobiju.Na vidjelo su izašli audiozapisi u kojima je Neymar žestoko napao maminog dečka sa prijateljima je razgovarao o zbunjujućoj situaciji koja je završila povredom dečka njegove majke, a jedna od snažnijih LGBT udruga u Brazilu podigla je optužnicu protiv Neymara za homofobiju na temelju izrečenog u spomenutoj audiosnimci.

Prema brazilskim zakonima neke bi se uvrede mogle klasificirati dovoljnima kao temelj za tužbu na temu seksualne diskriminacije. Kako kaže spomenuta udruga, ne samo da je Neymar vrijeđao Tiaga već mu je i prijetio smrću.

- Kad su rekli da je dečko njegove mame biseksualac, sa prijateljima je razmatrao mogućnost napada na gay osobu. U to je bilo uključeno i guranje drška metle u anus majčinog dečka - stoji u poslanom zapisu.

Također, zatražili su od policije zaštitu svjedoka zbog straha od prijetnji kao i straha za život Tiaga Ramosa.  Neymarovi odvjetnici još se nisu izjasnili o ovom događaju.

VEZANE VIJESTI

ŠPANIJA

Mbappe je odbio ‘najveću ponudu u historiji fudbala’

ŠPANIJA

Marca: Mbappe je potpisao za Real

ŠPANIJA

Bomba' iz Pariza: Mbappe odlazi u Real Madrid!

SLUŽBENO SAOPŠTENJE

SAGI DOLAZI KRAJ: Oglasio se Real u vezi Mbappea!

FRANCUSKA

Messijev otac otkrio da li Lionel odlazi u Saudijsku Arabiju!

PROMO

Bingo dodijelio 30.000 KM poduzetnicama za najbolje biznis ideje

Topliji dani su stigli: Nabavite ljetne gume na vrijeme!

Iftar u hotelu Hills: Pogledajte menije i rezervišite mjesto

Meridian uplatio 4.000 KM udruženju Pomozi.ba

EKSKLUZIVNO U MERIDIANU: U startu uzmi 100 KM

OSMI MART U MERIDIANU: Sve dame čeka siguran poklon

Hifa Petrol zapošljava pripravnike, prijavite se do 21. marta

ZA ISTI CILJ: Meridian i Pomozi.ba nastavljaju saradnju

IZDVOJENO

VIDEO

PARTNERI

BHFudbal.ba i naši partneri upotrebljavamo neosjetljive podatke poput kolačića ili identifikatora uređaja u svrhe kao što su prikazivanje prilagođenih oglasa, mjerenje prometa i odabira naših posjetitelja te prilagođavanje sadržaja vama. Kliknite na akciju "Prihvati i zatvori" kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno Vama. Nastavkom upotrebe ovih stranica i klikom na dugme "Prihvatam" pristajete na pohranu i pristup kolačićima.

Prihvati i zatvori