PODRŠKA MILOJKU!

Četnik i ratni zločinac odgovorio legendarnom komentatoru!

BIZARAN SUKOB U SRBIJI

Legendarni srpski komentator Milojko Pantić, koji nikad nije skrivao privrženost Crvenoj Zvezdi, javno se odrekao kluba nakon što su predsjednik Zvezde Dragan Džajić i tajnik Zvezdan Terzić uručili dres s brojem 1 Draganu Vasiljkoviću.

Vasiljković, poznatiji pod nadimkom Kapetan Dragan, osuđen je na 13 i pol godina zatvora zbog ratnih zločina u Kninu i Glini. Potez Zvezde izazvao je brojne osude, pa i Pantićevu koji su oglasio u videu koji je postao viralan, prenosi Gol.hr

Između ostaloga, ustvrdio je da je Dragan 1991. pucao na sunarodnjake tada igrača Zvezde Roberta Prosinečkog i Refika Šabanadžovića te da se "srami umjesto njih" zbog "besramnog čina." Odgovorio mu je Kapetan Dragan koji tvrdi da je Pantić plaćen za svoj čin.

- Nikada nisam ratovao s nekom nacijom Roberta Prosinečkog. Zar si ti Milojko Paveliću, Ustaška Kockico, u nekom tebi svojstvenom stanju delirijum tremensa, doživio halucinaciju u kojoj si ni krivog ni dužnog Robija Prosinečkog vidio kao ustaškog Mojsija?", prenose sprski mediji.

"Ovdje nije problem tvoj kronični alkoholizam, to se liječi, ali tvoj autošovinizam je teško izlječiva bolest. Naročito ako se nekom isplati, kaži koliko su dobio srebrenjaka da izdaš ne mene, već sve jasenovačke novomučenike? Kaži ako smiješ", napisao je.

VEZANE VIJESTI

PROMO

Bingo uložio deset miliona KM u renoviranje tržnog centra

Samo u Meridianu: Izvanredna ponuda i još bolje kvote za sve mečeve Prve lige FBiH

Uskoro se otvara Bingo City Centar Ilidža

Singluj bilo koji meč iz Prve lige FBiH u fudbalu bez ikakvog limita!

EXPANSE AVANTURA: Zgrabi 1.000 spinova za više zabave

LIGE PETICE U MERIDIANU: Tiketima do trotineta, tableta ili pametnog sata

Bingo dodijelio 30.000 KM poduzetnicama za najbolje biznis ideje

Topliji dani su stigli: Nabavite ljetne gume na vrijeme!

IZDVOJENO

VIDEO

PARTNERI

BHFudbal.ba i naši partneri upotrebljavamo neosjetljive podatke poput kolačića ili identifikatora uređaja u svrhe kao što su prikazivanje prilagođenih oglasa, mjerenje prometa i odabira naših posjetitelja te prilagođavanje sadržaja vama. Kliknite na akciju "Prihvati i zatvori" kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno Vama. Nastavkom upotrebe ovih stranica i klikom na dugme "Prihvatam" pristajete na pohranu i pristup kolačićima.

Prihvati i zatvori