ROĐENDANSKO SLAVLJE

Emotivna čestitka Lejle Vršajević za sinov treći rođendan

SIN AVDIJE VRŠAJEVIĆA NAPUNIO 3 GODINE

Bivši reprezentativac BiH, Avdija Vršajević i njegova supruga Lejla, jučer su zajedno sa prijateljima u Izmiru proslavili 3. rođendan njihovom sinu Ahmedu.

Posebno emotivna čestitka bila je od Lejle Vršajević, koja ja na svom Instagramu uz sliku napisala:

"Koliko ljeta sam doživjela i proživjela mislim da sam prestala i da brojim. Da, jesam, prestala sam, tačno prije 3 godine na ovaj isti dan, doživljela sam ljepši, mnogo ljepši dan. Dan kada sam ustvari počela živjeti. Dan kada sam tebe onako sićušnog, a nadasve šarmantnog čak i tada, prigrlila u svoje ruke, kojima mogu svijet za tebe da osvojim, samo da poželiš. O da, sjećam se i dana kada sam, čini mi se, naučila plivati, gledajući u opijajuće plavetnilo tvojih očiju, koje snove krase i svakodnevnicu mi obogaćuju. I evo gledam te sa nekom dozom nevjerice, kojom brzinom odrastaš, uživam u tome, volim što si dio mene i što sam dio tebe. Tu si pored mene, a već mi nedostaješ, zbog same pomisli da odrastaš, stasavaš u čovjeka, kojeg život sa nestrpljenjem čeka da u svoj zagrljaj, od mene ukrade. Ali neka, sve nas je to nekad davno sačekalo u prikrajku životnog sokaka. Bar sam od Njega dobila priliku da ti budem krila, za siguran let kroz život što te nestrpljivo čeka. Nekad se čovjek uhvati u neko propitivanje, kako mu toliku snagu može dati nešto tako malo, sićušno, nevino, nježno. Doista je velika sigurnost, kada imamo Onog Koji baš onako kako treba, baš tako kao što voliš i što volim, posloži, tvoj život u mome, sve dane, sate, minute... I najljepša Mu hvala, i molim Ga da mi te čuva onako kako On čuva, jer ja neću uvijek biti tu, a dok jesam, molit ću Ga da budem tvoj osmijeh, tvoja suza radosnica, tvoja snaga i hrabrost, onda kada to budeš tražio u onom, olovno teškom koferu života. Sretan rođendan sine moj !!! Ahmed" - stoji u čestitki Lejla Vršajević.

VEZANE VIJESTI

TURSKA

VIDEO: Pogledajte novi majstorski pogodak Amara Begića u Turskoj!

BH. REPREZENTATIVAC

Ahmedhodžića zastupa menadžer koji vodi karijere velikih imena!

TURSKA

Pogledajte 19. gol Edina Džeke u turskoj Super ligi!

TURSKA

BRILJIRA U TURSKOJ: Amar Begić upisao sjajnu asistenciju!

TURSKA

VIDEO: Amar Begić postigao prvijenac u Turskoj!

PROMO

Bingo uložio deset miliona KM u renoviranje tržnog centra

Samo u Meridianu: Izvanredna ponuda i još bolje kvote za sve mečeve Prve lige FBiH

Uskoro se otvara Bingo City Centar Ilidža

Singluj bilo koji meč iz Prve lige FBiH u fudbalu bez ikakvog limita!

EXPANSE AVANTURA: Zgrabi 1.000 spinova za više zabave

LIGE PETICE U MERIDIANU: Tiketima do trotineta, tableta ili pametnog sata

Bingo dodijelio 30.000 KM poduzetnicama za najbolje biznis ideje

Topliji dani su stigli: Nabavite ljetne gume na vrijeme!

IZDVOJENO

VIDEO

PARTNERI

BHFudbal.ba i naši partneri upotrebljavamo neosjetljive podatke poput kolačića ili identifikatora uređaja u svrhe kao što su prikazivanje prilagođenih oglasa, mjerenje prometa i odabira naših posjetitelja te prilagođavanje sadržaja vama. Kliknite na akciju "Prihvati i zatvori" kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno Vama. Nastavkom upotrebe ovih stranica i klikom na dugme "Prihvatam" pristajete na pohranu i pristup kolačićima.

Prihvati i zatvori