COLOR MEDIA

DIVNA GESTA: Color Media najbolje zaposlenike nagradila po 1.000 KM!

DIVNA GESTA

Kompanija "COLOR MEDIA" iz Fojnice na kraju ove godine odlučila je najboljeg radnika nagraditi sa 2.000 KM.

Obzirom da su nijanse odlučivale između dva radnika, nagradu su podijelili i tako je svakom pripalo po 1.000 KM.

- Kada su u konkurenciji Messi i Ronaldo, Zlatnu loptu je najbolje podijeliti, šaljivo su napisali na Facebook stranici Color Media.

Kompanija Color Art Fojnica je osnovano 2005. godine kao mali, lokalni, grafički, foto i video studio. Ambiciozno osmišljen i na čvrste temelje postavljen, Color Art je uz jasno definisanu viziju uskoro proširio djelatnost prilagodivši se potrebama rastućeg tržišta.

Nakon prilagodbe i preusmjeravanja resursa kojim raspolaže, polako napušta okvire male zajednice kojoj je od početka bio posvećen, granajući poslovne kontakte i šireći se svakodnevno.

Pažljivo planiranim poslovnim potezima, Color Art u rekordnom roku izrasta u respektabilan faktor grafičkog neba, a potvrda višegodišnjeg strpljivog i predanog rada, stigla je početkom 2013. godine kada je interes za saradnjom s nekoć malenom fojničkom kompanijom, pokazuju i poznati bosanskohercegovački proizvođači namještaja, preko čijih proizvoda Color Art plasira svoje proizvode za švedskog proizvođača namještaja Ikea u preko 50 zemalja svijeta.

Danas Color Art zdravo i bez velikih turbulencija opstaje i nastavlja širenje. Poslovni principi kojima se vode uposlenici ove firme pokazali su se ispravnim i produktivnim. Od početne djelatnosti zasnovane tek na dvije vrste usluga, danas je dijapazon poslova za koje je Color Art specijaliziran, daleko širi i sveobuhvatniji.

Grafička priprema, dizajn, digitalni print velikih formata, offset štampa, UV štampa, tampon tisak, sito tisak, tehnike štampanja na tekstil, digitalni print standardnih formata, novogodišnja i poklon galanterija, izrada reklama, dekorativne aplikacije za poslovne prostore pa sve do zahtjevnih industrijskih proizvoda na kojima je potrebna bilo koja vrsta štampe za domaće i ino tržište.

Shodno potrebama što zbog tehnički zahtjevnijih poslova, što zbog povećanja kapaciteta i novih uposlenika stvorila se potreba i za administrativnim širenjem, tako da sada uz Color Art funkcioniše i Color media d.o.o. Fojnica koja nastavlja na istim principima samo u većem obimu i sa još ozbiljnijim pristupom.

Danas se Color media d.o.o., pored uvođenja novih postrojenja, može pohvaliti i FSC® (Forest Stewardship Council®)  certifikatom sa kojim dokazuje i ozbiljnost u smislu mogućnosti poslovanja sa najzahtjevnijim klijentima iz BiH i inostranstva te ekološku osviještenost.

FSC® CoC (chain of custody) certifikacija predstavlja potvrđivanje lanca brige za održivi razvoj svjetskih šumskih resursa, šumskih ekosustava, a time i ekološke ravnoteže planete uopće. Lanac brige prati FSC® certificirani materijal kroz proizvodni proces od šume do potrošača uključujući sve međustadije i svi vlasnici u proizvodnom lancu moraju biti nositelji FSC® certifikata da bi se u konačnici finalni proizvod mogao označiti propisanim FSC® oznakama.

Ove  oznake predstavljaju poveznicu između odgovorne proizvodnje i potrošnje, odnosno omogućuju potrošačima da donesu odluku o društveno-ekološki odgovornoj kupnji.

Sredinom 2021. godine „Color“ porodici se pridružuje i Errea Sport S.p.A za domaće tržište Errea BiH.

VEZANE VIJESTI

COLOR MEDIA

NOVOGODIŠNJA PONUDA: Obradujte svoje najdraže super poklonom

COLOR MEDIA

Nagradite svoje poslovne partnere ili klijente za kraj uspješne godine!

PROMO

Hifa Petrol donirala 250.000 KM udruženju 'Dajte nam šansu'

Oglasio se MADI povodom požara u njihovom kompleksu!

Erdin Hastor: Jasna vizija ne poznaje prepreke!

Hotel Monti Igman raspisuje konkurs za popunjavanje radnih mjesta

NOVO IZ MESNE INDUSTRIJE MADI: Doner po vašem ukusu!

Eisenberg od gradske gužve pobjegao u restoran Baoli

S Raiffeisen VISA karticama do Visa FIFA World Cup 2022™

Širokobriješki gigant 'FEAL' generalni sponzor NK Široki Brijeg

IZDVOJENO

VIDEO

PARTNERI

BHFudbal.ba i naši partneri upotrebljavamo neosjetljive podatke poput kolačića ili identifikatora uređaja u svrhe kao što su prikazivanje prilagođenih oglasa, mjerenje prometa i odabira naših posjetitelja te prilagođavanje sadržaja vama. Kliknite na akciju "Prihvati i zatvori" kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno Vama. Nastavkom upotrebe ovih stranica i klikom na dugme "Prihvatam" pristajete na pohranu i pristup kolačićima.

Prihvati i zatvori