BUŽIM 2021

BUŽIM: U toku su prijave za Novogodišnji turnir u malom fudbalu!

ORGANIZATOR NK VITEZ

I ove godine održat će se 3. Novogodišnji turnir u malom nogometu pod nazivom „Bužim 2021“, koji će započeti u Sportskoj dvorani Bužim 25. decembra, a završava finalnim utakmicama 01. januara 2022. godine.

Organizacija je povjerena Nogometnom klubu „Vitez” Bužim, kao i ranijih godina podršku daje općina Bužim, JU „Centar za kulturu, sport i informisanje“ Bužim i Sportski savez općine Bužim. Veliku pomoć oko organizacije zasigurno pružiće i bužimske firme koje su ovaj Novogodišnji turnir preopoznale kao sportsku manifestaciju koja ima posebno interesovanje kod naših sugrađana i koju zbog toga treba podržati.

Kategorije: – Seniori, – Djeca u kategorijama U14 (2007.godište i mlađi) i U12 (2009 i mlađi).

Prijava ekipa: Mogu se obaviti obaviti pozivom na broj telefona 061/590-520 najkasnije do 24.12.2021. godine do 12:00 sati, a izvlačenje parova biće upriličeno istog dana 24.12.2021. godine od 18:30 sati (petak) u Maloj sali Centra za kulturu, sport i informisanje Bužim. Kotizacija: U kategoriji seniora 100 KM, dok je kod djece 50 KM po ekipi.

Igra se po sistemu „4+1“. Nagrade: U kategoriji seniora pobjedničkoj ekipi pripada nagrada u iznosu od 1.500,00 KM. Drugoplasirana ekipa će osvojiti 400,00 KM, dok će trećeplasiranoj ekipi pripasti nagrada u iznosu od 100,00 KM, kao i pehari za osvojena neka od prva tri mjesta.

Dodijelit će se nagrade i za fair play ekipu. Što se tiče ostale dvije kategorije djece njima će pripasti pehar za osvojena prva tri mjesta i nagrada fair play. Također, u sve tri kategorije nagrađivat će se najbolji pojedinci: golman, strijelac, igrač.

Generalni sponzor 3. Novogodišnjeg malonogometnog turnira je općinski načelnik Mersudin Nanić. Medijski pokrovitelji su ckbuzim.ba i opcinabuzim.ba. Ulaz je 2 KM. Sav prihod od turnira je namijenjen za rad Nogometnog kluba “Vitez” Bužim koji se takmiči u 2. ligi Federacije BiH, grupa Zapad.

Susreti na 3. Novogodišnjem turniru bit će igrani po nokaut sistemu u terminima od 18:00 do 22:00 sata, izuzev djece kada će svoje utakmice igrati u subotu, a termini odigravanja utakmica bit će naknadno objavljeni.

Pozivamo sve sportske organizacije, sportska društva, sportske klubove, privredne subjekte, privatne firme, ugostiteljske objekte, te sva pravna i fizička lica da svojim učešćem uveličaju ovu sportsku manifestaciju. 

VEZANE VIJESTI

BUŽIM

Završen 27. Malonogometni turnir 'Izet Nanić' u Bužimu!

BUŽIM

U Bužimu održan Memorijalni turnir veterana u velikom fudbalu!

BUŽIM

U Bužimu otvoren malonogometni memorijalni turnir 'Izet Nanić'

BUŽIM

U Bužimu se 'šminka' stadion za najbolji futsal turnir u BiH!

BUŽIM

Za malonogometni turnir 'Izet Nanić' nagradni fond 8.000 KM

PROMO

Bingo dodijelio 30.000 KM poduzetnicama za najbolje biznis ideje

Topliji dani su stigli: Nabavite ljetne gume na vrijeme!

Iftar u hotelu Hills: Pogledajte menije i rezervišite mjesto

Meridian uplatio 4.000 KM udruženju Pomozi.ba

EKSKLUZIVNO U MERIDIANU: U startu uzmi 100 KM

OSMI MART U MERIDIANU: Sve dame čeka siguran poklon

Hifa Petrol zapošljava pripravnike, prijavite se do 21. marta

ZA ISTI CILJ: Meridian i Pomozi.ba nastavljaju saradnju

IZDVOJENO

VIDEO

PARTNERI

BHFudbal.ba i naši partneri upotrebljavamo neosjetljive podatke poput kolačića ili identifikatora uređaja u svrhe kao što su prikazivanje prilagođenih oglasa, mjerenje prometa i odabira naših posjetitelja te prilagođavanje sadržaja vama. Kliknite na akciju "Prihvati i zatvori" kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno Vama. Nastavkom upotrebe ovih stranica i klikom na dugme "Prihvatam" pristajete na pohranu i pristup kolačićima.

Prihvati i zatvori