JASNA PORUKA

Vlasnik Sarajevo svojom porukom izazvao euforiju među navijačima!

UPUTIO IZVINJENJE MUSEMIĆU

FK Sarajevo ove sezone osvojilo je sedmu titulu u svojoj bogatoj historiju. Navijači su unatoč zabrani okupljanja na pravi način proslavili istu uz velika očekivanja u evropskim takmičenjima.

Većinski vlasnik iz Vijetnama snimio je video poruku za sve igrače i navijače.  Ngujen Hoai Nam zadovoljan je novom titulom Fudbalskog kluba Sarajevo. 

- Želim vam svima sve najbolje iz Vijetnama. Nadam se da ste dobro i da ste ostali zdravi tokom pandemije koronavirusa. Želim iskoristiti priliku da se zahvalim svim svojim saradnicima i menadžmentu kluba za podršku tokom sezone. Radili su vrijedno i pod velikim pritiskom i danas imamo nagradu. Želim se zahvaliti i svim trenerima i stručnim štabovima. Posebna zahvala ide gospodinu Husrefu Musemiću koji je dugo bio s nama i koji je mnogo doprinio klubu. Želim mu se izviniti zbog toga što se nisam mogao sastati s njim prilikom smjene. Žao mi je. Želim se zahvaliti i Vinku Marinoviću koji je preuzeo tim početkom godine i koji je omogućio da se ovo desi. Hvala mu, rekao je Nam.

Potom se osvrnuo na igrače i navijače.

- Posebno se želim zahvaliti svim nogometašima i timu koji su uložili svoje srce i napor kako bi došli do ove pobjede. Posebno želim poslati najbolje želje i najveću zahvalnost svim navijačima Sarajeva. Bili su uz nas čitavu sezonu. Sjećam se kraja 2019. godine i da sam dobio mnogo poruka od navijača. Bili su razočarani i ljuti na mene i na upravu kluba. Prihvatam to, jer znam da to sve radite samo zato što volite naš klub. Hvala vam svima, hvala i onima koji su i ljuti i sretni i molim vas ostanite uz FK Sarajevo, poručio je Nam.

VEZANE VIJESTI

WWIN LIGA BIH

Novi problemi za FK Sarajevo: Bitni fudbaleri propuštaju Tuzlu City!

SARAJEVO

Mirvić i Ibričić suspendovani na duži period, Rožman dobio uslovnu kaznu

SARAJEVO

SAVEZ ODLUČIO: Sarajevo brutalno kažnjeno!

DANAS ZASJEDANJE

Savez ne dozvoljava da advokat brani FK Sarajevo na Disciplinskoj!

KOŠEVO

Bordo miljenik ponovo na Koševu!

PROMO

Topliji dani su stigli: Nabavite ljetne gume na vrijeme!

Iftar u hotelu Hills: Pogledajte menije i rezervišite mjesto

Meridian uplatio 4.000 KM udruženju Pomozi.ba

EKSKLUZIVNO U MERIDIANU: U startu uzmi 100 KM

OSMI MART U MERIDIANU: Sve dame čeka siguran poklon

Hifa Petrol zapošljava pripravnike, prijavite se do 21. marta

ZA ISTI CILJ: Meridian i Pomozi.ba nastavljaju saradnju

Novo u Meridianu: Kladi se da li će neki igrač dobiti žuti karton!

IZDVOJENO

VIDEO

PARTNERI

BHFudbal.ba i naši partneri upotrebljavamo neosjetljive podatke poput kolačića ili identifikatora uređaja u svrhe kao što su prikazivanje prilagođenih oglasa, mjerenje prometa i odabira naših posjetitelja te prilagođavanje sadržaja vama. Kliknite na akciju "Prihvati i zatvori" kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno Vama. Nastavkom upotrebe ovih stranica i klikom na dugme "Prihvatam" pristajete na pohranu i pristup kolačićima.

Prihvati i zatvori