U21 SELEKCIJA BIH

TRENERI OGORČENI: Isto da smo igrali u Zanzibaru, a ne Luksemburgu

NEVJEROVATNO

U-21 reprezentativci Bosne i Hercegovine pobijedili su u utorak u Esch-sur-Alzetteu Luksemburg sa 2:0 u susretu kvalifikacija za EURO 2023.

Na današnjoj press konferenciji uoči surašnjeg mostarskog derbija izmežu Veleža i Zrinjskog, treneri oba tima požalili su se da neće moći računati na igrače koji su nastupali za U21 reprezentaciju BiH jer nisu još stigli u svoje klubove iz Luksemburga.

- Mladi reprezentativci se još nisu vratili. Danas je četvrtak, valjda će danas se pojaviti. Isto da smo igrali u Zanzibaru, a ne Luksemburgu. To nije korektno, šta ja trebam sutra? On mora da igra, a trebam mu dati odmor i slobodan dan, rekao je Feđa Dudić.

- Imamo isti problem kao Velež, zbog mladih reprezentativaca. Koliko god je čast i dobro za klub, čudno je kao da se iz Zanzibara vraćaju autobusom, a ne avionom u 21. stoljeću, rekao je Sergej Jakirović.

Inače, mlada reprezentacija BiH u Luksemburg je letila preko Istanbula, pa su sinoć prenoćili u Turskoj, a danas se vratili u Sarajevo.

VEZANE VIJESTI

U21 SELEKCIJA

Igor Janković objavio spisak U21 reprezentacije BiH!

GRBAVICA

SPREMNI ZA LUKSEMBURG: Mladi Zmajevi obavili službeni trening na Grbavici

ZMAJEVI

ČEKA IH DUG LET: Zmajevi jutros otputovali za Ameriku (FOTO)

U21 SELEKCIJA BIH

KREĆU PRIPREME: Mladi reprezentativci se okupili u Zenici

PROMO

Topliji dani su stigli: Nabavite ljetne gume na vrijeme!

Iftar u hotelu Hills: Pogledajte menije i rezervišite mjesto

Meridian uplatio 4.000 KM udruženju Pomozi.ba

EKSKLUZIVNO U MERIDIANU: U startu uzmi 100 KM

OSMI MART U MERIDIANU: Sve dame čeka siguran poklon

Hifa Petrol zapošljava pripravnike, prijavite se do 21. marta

ZA ISTI CILJ: Meridian i Pomozi.ba nastavljaju saradnju

Novo u Meridianu: Kladi se da li će neki igrač dobiti žuti karton!

IZDVOJENO

VIDEO

PARTNERI

BHFudbal.ba i naši partneri upotrebljavamo neosjetljive podatke poput kolačića ili identifikatora uređaja u svrhe kao što su prikazivanje prilagođenih oglasa, mjerenje prometa i odabira naših posjetitelja te prilagođavanje sadržaja vama. Kliknite na akciju "Prihvati i zatvori" kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno Vama. Nastavkom upotrebe ovih stranica i klikom na dugme "Prihvatam" pristajete na pohranu i pristup kolačićima.

Prihvati i zatvori