U21 SELEKCIJA BIH

Mladi Zmajevi sutra igraju protiv Italije: Suprostaviti se na najbolji način

UTAKMICU PRENOSI ARENA SPORT 1

Mladi reprezentativci Bosne i Hercegovine će sutra na „Bilinom polju“ odigrati meč kvalifikacija za EURO 2023. sa vršnjacima iz Italije.

Selektor Slobodan Starčević o sutrašnjem protivniku kaže:

„Na pripremama smo radili kvalitetno i gradili smo atmosferu na bazi dobre igre koju smo prikazali protiv Švedske. Nastojali smo da naglasimo dobre stvari koje smo radili u proteklom periodu, a da greške koje smo pravili korigujemo. Slijedi nam meč sa jakim protivnikom koji je i favorit u našoj grupi. Svjesni smo njihovih i individualnih i timskih kvaliteta. Spremili smo se da se sutra suprotstavimo Italiji na najbolji mogući način, da odigramo što bolje možemo i pokušamo napraviti dobar rezultat.“

Reprezentativac Milan Savić je izjavo:

„Došli smo na ovo okupljanje sa otprilike istim igračima kao i prošli put. To je u neku ruku dobro jer imamo kontinuitet, dobro se poznajemo i upoznati smo sa radom selektora i njegovog stručnog štaba. Već na prvom treningu osjetila se ta energija koja nam je potrebna i koja nas je pratila sve vrijeme priprema. Spremni smo za meč sa Italijom koja ima odličan tim. Mi imamo takav mentalitet da protiv favorizovanih ekipa uvijek pružimo i više od maksimuma i nadam se da će tako biti i ovaj put i da ćemo ostvariti povoljan rezultat.“

Utakmica U-21 selekcija Bosna i Hercegovina-Italija na programu je sutra u 17:30 sati na „Bilinom polju“ u Zenici uz direktan prenos na Arena Sport TV.

VEZANE VIJESTI

EURO 2024

ŠOK ZA HRVATSKU: U posljednjim sekundama ostali bez pobjede!

EURO 2024

Španci u potpunosti nadigrali blijedu Italiju i prošli grupu!

ITALIJA

NISMO KAZNILI AZZURE: Zmajevi minimalno poraženi od Italije!

ZMAJEVI

BARBAREZ PRED ITALIJU: Imamo dovoljan broj ratnika u timu!

ZMAJEVI

Zmajevi večeras trenirali u Olimpijskom centru Tirrenia!

PROMO

Dva Bosanca završila još jedan veliki transfer

LJETUJ SEDAM DANA BESPLATNO: Registruj se u Meridianu, čekiraj u Turskoj!

Meridian ima najveće kvote za finale Evropskog prvenstva

Meridian start jači nego ikada: Uzmi 115 KM bonusa odmah

Završena velika nagradna igra za korisnike Visa kartica NLB Banke Sarajevo

Meridian ima najveće kvote za polufinale Eura: Francuska 3.10, Španija 2.80

U Meridianu najveće kvote na planeti: Španija 2.80, Francuska 2.50

Lucky’s 6 časti u Meridianu: Zabavi se i zgrabi dio od 3.000 KM

IZDVOJENO

VIDEO

PARTNERI

BHFudbal.ba i naši partneri upotrebljavamo neosjetljive podatke poput kolačića ili identifikatora uređaja u svrhe kao što su prikazivanje prilagođenih oglasa, mjerenje prometa i odabira naših posjetitelja te prilagođavanje sadržaja vama. Kliknite na akciju "Prihvati i zatvori" kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno Vama. Nastavkom upotrebe ovih stranica i klikom na dugme "Prihvatam" pristajete na pohranu i pristup kolačićima.

Prihvati i zatvori