GRADSKI DERBI

Feđa Dudić: Sutra očekujem dobru utakmicu ukoliko nam dozvole uslovi!

(Foto: Pogled.ba)

Nakon trenera Zrinjskog medijima se obratio Feđa Dudić, šef stručnog štaba Veleža. 

"Što se tiče same utakmice zaista mislim da u ovom trenutku se sastaju dvije ekipe koje žele da igraju, koje igraju visoki presing i igraju za gol više. Očekujem dobru utakmicu ukoliko bude dozvoljavalo vrijeme jer se za sutra očekuje malo sparno vrijeme. Kada sam saznao za termin utakmice mislio sam da će malo temperatura popustiti, ali vidite da je i dalje temperatura preko 30 stepeni. Sigurno to može da umanji malo kvalitet utakmice, ali sve drugo akter i forma obje ekipe nam obećavaju da neće izostati kvalitet" - kazao je Dudić te dodao:

"Što se tiče nas svi igrači su spremni osim Harisa Ovčine i moramo vidjeti šta će biti s njim. Jučer je na treningu doživio malu distorziju zgloba i pokušat ćemo sve da ga osposobimo za sutra i nadam se da će naša liječnička ekipa i on pokušati da bude na nivou, ali ako ne bude Bože moj. Priželjkujem da utakmica prođe fer i korektno i ja otkad sam tu mislim da je svaka bila takva. Malo je specifično jer se vraća publika jer smo se malo odvikli od toga, ali sigurno će biti lijepo igrati ponovo pred navijačima".

"U dobroj smo seriji rezultata. Sve utakmice koje smo odigrali smo odigrali na jako dobrom nivou. Ekipa je u dobrom ritmu, imali smo problema dok smo uporedo igrali Evropu i prvenstvo i to se osjetilo na prvenstvu. Imamo malo problema s tim mladim igračima jer nismo najbolje odradili prelazni rok po tom pitanju", zaključio je trener Veleža. 

VEZANE VIJESTI

WWIN LIGA BIH

NOVA POBJEDA: Velež slavio u gostima protiv Širokog Brijega!

MOSTAR

BRUKA I SRAMOTA: Ringišpilom uništili teren koji koristi FK Blagaj!

MOSTAR

Najveća tifo stranica Evrope poziva Ultrase i Red Army na primirje

MOSTAR

Ultrasi koristeći dronove kiselinom napali travnjak stadiona Veleža?

MOSTAR

Ultrasi objavili snimak s otuđenim transparentima Red Arymija

PROMO

SVAKE SEDMICE DO EP: Meridian poklanja televizore, bonuse i spinove

HUMANOST PONOVO NA DJELU: Meridian donirao opremu bolnici u Goraždu

Meridian ima najveće kvote za spektakl u Ligi šampiona: Bayern 3.90, Real Madrid 1.90

Najveće kvote na planeti i najraznovrsnija ponuda za klađenje na Prvu ligu FBiH

Bingo uložio deset miliona KM u renoviranje tržnog centra

Samo u Meridianu: Izvanredna ponuda i još bolje kvote za sve mečeve Prve lige FBiH

Uskoro se otvara Bingo City Centar Ilidža

Singluj bilo koji meč iz Prve lige FBiH u fudbalu bez ikakvog limita!

IZDVOJENO

VIDEO

PARTNERI

BHFudbal.ba i naši partneri upotrebljavamo neosjetljive podatke poput kolačića ili identifikatora uređaja u svrhe kao što su prikazivanje prilagođenih oglasa, mjerenje prometa i odabira naših posjetitelja te prilagođavanje sadržaja vama. Kliknite na akciju "Prihvati i zatvori" kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno Vama. Nastavkom upotrebe ovih stranica i klikom na dugme "Prihvatam" pristajete na pohranu i pristup kolačićima.

Prihvati i zatvori