NAGRADNA IGRA

Miralem Pjanić uručio dres sretnom dobitniku nagradne igre

USKORO NOVE NAGRADNE IGRE

Miralem Pjanić nedavno je pokrenuo svoju aplikaciju za fanove i igricu za pametne telefone koja nosi naziv "Miralem Pjanic FreeKick", na kojoj možete okušati sreću pri izvođenju slobodnih udaraca i takmičiti.

Tim povodom za proslavu pokretanja aplikacije i igrice, Miralem je organizovao nagradnu igru, u kojoj ste bili u mogućnosti osvojiti njegov potpisani dres od Barcelone.

Na prvoj organizovanoj nagradnoj igri, metodom slučajnog odabira, izvučen Drinjak Sanid iz Fojnice te je osvojio potpisani dres Barcelone. Sanidu je odmah poslan dres koji je stigao na njegovu adresu.

Ovo je tek prva u nizu od nagradnih igri, koje će biti organizovane za korisnike aplikacije. Uskoro slijede nove nagrade...

Cilj aplikacije Miralema Pjanća je novi, inovativan način komunikacije sa fanovima. Kroz aplikaciju fanovi će imati bolji uvid u život Miralema Pjanića na terenu i van njega, ali i uvid u njegov lični život iza kulisa i reflektora medijskog svijeta. Ono što njegovi fanovi mogu očekivati u aplikaciji je svake sedmice više sadržaja iz njegovog privantog života, ali i više sadržaja iz njegovog života kao profesionalnog nogometaša. Aplikacija će vas obavještavati o događajima, nogometnim utakmicama, neprestano ćemo graditi nove igre.

Posebnost ove aplikacije se ogleda u činjenici da će u skorijoj budućnosti svi fanovi moći trenirat kao profesionalni nogometaši, jer će kroz kurseve koje nudi aplikacija imati uvid kako to i postići. Miralem će vam otkriti kako trenirati, kako ostati u formi, kako se pravilno hraniti, jesti zdravo i pripremiti se za utakmice. To su teme koje zanimaju sve buduće mlade nogometaše ali i fanove Miraleme Pjanića.

„Kroz ovu aplikaciju ali i igricu želio sam da se više približim svoj fanovima, da im ponudim potpuno novo iskustvo komunikacije i informacije koje će biti uvijek transparentne, tačne i ekskluzivne. Na ovaj potez sam se odučio želeći da pokažem svoj fanovima, ali i budućim nogometašima, na koji način se moje slobodno vrijeme van terena, ali i vrijeme koje se odnosi na moju profesionalnu karijeru organizuje, koju su to sastavi elementi života profesionalnog nogometaša te da uvijek imaju prvi prave informacije o svim dešavanjima,“ poručio je Miralem Pjanić.

Ovdje možete preuzeti aplikaciju i igricu:

APLIKACIJA (Android - IOS)

IGRICA (Android - IOS)

VEZANE VIJESTI

INTERVJU

Miralem Pjanić: Pred nama je životna utakmica!

FRANCUSKA

L'Equipe donosi ekskluzivu: Pjanić se vraća u Evropu!

BH. REPREZENTATIVAC

Sa kojom velikom zvijezdom sin Miralema Pjanića trenira u teretani!?

UEA

NASTAVLJA BRILJIRATI: Nova asistencija Miralema Pjanića!

UAE

Miralem Pjanić objasnio zašto je danas nastupio za klub!

PROMO

Uskoro se otvara Bingo City Centar Ilidža

Singluj bilo koji meč iz Prve lige FBiH u fudbalu bez ikakvog limita!

EXPANSE AVANTURA: Zgrabi 1.000 spinova za više zabave

LIGE PETICE U MERIDIANU: Tiketima do trotineta, tableta ili pametnog sata

Bingo dodijelio 30.000 KM poduzetnicama za najbolje biznis ideje

Topliji dani su stigli: Nabavite ljetne gume na vrijeme!

Iftar u hotelu Hills: Pogledajte menije i rezervišite mjesto

Meridian uplatio 4.000 KM udruženju Pomozi.ba

IZDVOJENO

VIDEO

PARTNERI

BHFudbal.ba i naši partneri upotrebljavamo neosjetljive podatke poput kolačića ili identifikatora uređaja u svrhe kao što su prikazivanje prilagođenih oglasa, mjerenje prometa i odabira naših posjetitelja te prilagođavanje sadržaja vama. Kliknite na akciju "Prihvati i zatvori" kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno Vama. Nastavkom upotrebe ovih stranica i klikom na dugme "Prihvatam" pristajete na pohranu i pristup kolačićima.

Prihvati i zatvori