KORONAVIRUS

Svi nogometaši zeničkog Čelika danas testirani na koronavirus

U PONEDJELJAK OBAVLJENA PROZIVKA

U ponedjeljak je u prostorijama zeničkog Čelika obavljena prozivka fudbalera za nastavak treniranja, a danas su svi oni testirani na koronavirus.

"Zahvaljujući Poliklinici „Strika“, koja nam je u ovim teškim momentima za klub izašla ususret i omogućila da uradimo testiranje na koronavirus, uspjet ćemo izvršiti i tu obavezu koja nam je kao uslov za početak treniranja nametnuo Nogometni savez Bosne i Hercegovine. Bit će testirano 40-ak igrača i zaposlenika kluba i mi smo im na tome zahvalni, jer za nas je to u ovakvim uslovima veliki finansijski izdatak", rekao je v.d. predsjednika Čelika Damir Bradarac.

Kondicioni trener Almir Seferović, koji je u ponedjeljak i obavio prozivku kaže da će se sa treninzima početi čim stignu rezultati testova.

"Bez obzira što se najavljuje da, možda, neće bi biti nastavljeno prvenstvo, ja smatram da bi dobro bilo da, nakon ovako duge pauze i rada u kućnim uslovima, odradimo 10-ak dana zajedno. Nakon toga, dali bismo 15-ak dana pauze pa bismo počeli pripreme za narednu sezonu", zaključio je Seferović.

VEZANE VIJESTI

BiH

Koji sportski klubovi su najveći porezni dužnici u Federaciji BiH?

ZENICA

VELIKO POJAČANJE: Avdija Vršajević potpisao za Čelik iz Zenice!

PROMO

ZIMA ZVANIČNO STIGLA: Jeste li zamijenili gume?

ZENICA

Robijaši: Džaba vam kad ste židovske ku*ve!

ZENICA

ČELIK NE STAJE: Zeničani doveli pojačanje iz Srbije

PROMO

Topliji dani su stigli: Nabavite ljetne gume na vrijeme!

Iftar u hotelu Hills: Pogledajte menije i rezervišite mjesto

Meridian uplatio 4.000 KM udruženju Pomozi.ba

EKSKLUZIVNO U MERIDIANU: U startu uzmi 100 KM

OSMI MART U MERIDIANU: Sve dame čeka siguran poklon

Hifa Petrol zapošljava pripravnike, prijavite se do 21. marta

ZA ISTI CILJ: Meridian i Pomozi.ba nastavljaju saradnju

Novo u Meridianu: Kladi se da li će neki igrač dobiti žuti karton!

IZDVOJENO

VIDEO

PARTNERI

BHFudbal.ba i naši partneri upotrebljavamo neosjetljive podatke poput kolačića ili identifikatora uređaja u svrhe kao što su prikazivanje prilagođenih oglasa, mjerenje prometa i odabira naših posjetitelja te prilagođavanje sadržaja vama. Kliknite na akciju "Prihvati i zatvori" kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno Vama. Nastavkom upotrebe ovih stranica i klikom na dugme "Prihvatam" pristajete na pohranu i pristup kolačićima.

Prihvati i zatvori