ŽIVJELA LJUBAV

Ispunila je želju vjereniku da svadbeni album naprave na stadionu

PRELIJEPE SLIKE NA DOLAZE IZ CAZINA

Njihov svadbeni dan je po mnogo čemu bio poseban – rekli su “da” jedno drugom u vjerovatno najčudnijoj, njima najljepšoj novogodišnjoj noći otkada je svijeta i vijeka.

Novu 2021. godinu odlučili su, uprkos pandemiji koja je mnogim parovima poremetila planove, ali ne i junacima naše današnje priče, započeti proslavom i krunidbom svoje ljubavi – vjenčanjem.

Rijad i Ermina Velić su imena koja bi samo ostala zapisana na spisku vjenčanja u 2020. godini na području Cazina, koji su se, kao i mnogi drugi zaljubljeni, odlučili na taj važan korak. Danas ne bismo pisali baš o njima da Rijad ne voli toliko nogomet. Ne samo da ga voli – trenira, prati utakmice, živi ga.

Najvažnija sporedna stvar na svijetu, kako se popularno naziva u svijetu, jednostavno je morala biti dio svadbenog dana ovog para.A postoji li išta savršenije, bar za jednog zaljubljenika u ovaj sport, od svadbenih fotografija na jednom nogometnom terenu? I to onom na kojem je Rijad bezbroj puta igrao? Zar nije odlično da je nedavno i zasijao u svom punom sjaju? Jasno vam je, riječ je o stadionu FK “Krajina”, koji današnjim izgledom odaje dašak svjetskog. “FK Krajina” je nedavno dobio sportski teren sa vrhunskom podlogom, umjetnom travom, atletskom stazom i zato se idealno uklopio u temu naše današnje istinite ljubavno-sportske fotopriče iz Cazina.

Ništa od stadiona da mlada nije pristala dva puta – onaj dan kad ju je sav nervozan pitao da li će mu biti žena i onda kad se Gradski stadion spomenuo kao lokacija za fotošuting. Srećom, po muškog junaka naše priče, Ermina je također bila oduševljena da u albumu imaju i one fotografije koje nisu baš česte sa svadbenog veselja. Da u bijeloj vjenčanici prošeta zelenim terenom i pokuša jednim šutom na gol pokazati čija će uvijek biti zadnja. I, ono najvažnije, ispuni jednu veliku želju izabraniku svog srca.

Novopečenom bračnom paru želimo puno sreće u zajedničkom životu, a našoj Elmi još fotošutinga na jednoj od njenih omiljenih lokacija.

Neka živi ljubav, a, vala, i nogomet!

Izvor: Mojcazin.ba

Slike: Elma Ponjević

VEZANE VIJESTI

SARAJEVO

SPREMA SE VELIKO SLAVLJE: Anel Ahmedhodžić pravi svadbu!

NAJAVA

Izbor najboljeg sportiste USK održat će se 18. januara u Cazinu

CAZIN

Cazinska dvorana u novom ruhu dočekuje Zmajice!

SLOVENIJA

Klub iz Cazina sklopio saradnju sa NK Domžale iz Slovenije!

CAZIN

BIVŠI SELEKTOR BIH: Mehmed Baždarević stigao u Krajinu!

PROMO

Bingo dodijelio 30.000 KM poduzetnicama za najbolje biznis ideje

Topliji dani su stigli: Nabavite ljetne gume na vrijeme!

Iftar u hotelu Hills: Pogledajte menije i rezervišite mjesto

Meridian uplatio 4.000 KM udruženju Pomozi.ba

EKSKLUZIVNO U MERIDIANU: U startu uzmi 100 KM

OSMI MART U MERIDIANU: Sve dame čeka siguran poklon

Hifa Petrol zapošljava pripravnike, prijavite se do 21. marta

ZA ISTI CILJ: Meridian i Pomozi.ba nastavljaju saradnju

IZDVOJENO

VIDEO

PARTNERI

BHFudbal.ba i naši partneri upotrebljavamo neosjetljive podatke poput kolačića ili identifikatora uređaja u svrhe kao što su prikazivanje prilagođenih oglasa, mjerenje prometa i odabira naših posjetitelja te prilagođavanje sadržaja vama. Kliknite na akciju "Prihvati i zatvori" kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno Vama. Nastavkom upotrebe ovih stranica i klikom na dugme "Prihvatam" pristajete na pohranu i pristup kolačićima.

Prihvati i zatvori