TRANSFER

ZVANIČNO POTVRĐENO: Branimir Cipetić napravio iznenađujući transfer!

POTPISAO ZA LOKOMOTIVU ZAGREB

Dosadašnji desni bočni igrač NK Široki Brijeg i reprezentacije BiH Branimir Cipetić u proljetnom dijelu sezone nosit će dres NK Lokomotiva Zagreb.

Nakon prošlosedmičnog riješenog posla oko transfera Matea Marića, NK Široki Brijeg i NK Lokomotiva postigli su dogovor i o transferu 25-godišnjeg Splićanina na Kajzericu.

- Drago mi je da su klubovi postigli dogovor na obostranu korist. Uskoro odlazim u Zagreb i na licu mjesta dogovorit ću osobne uvjete iz ugovora. Prelaskom u Prvu HNL napravio sam iskorak u karijeri. Spreman sam za nove izazove, kazao je kratko Branimir Cipetić nakon dogovorenog transfera, a onda i uputio vrlo emotivnu poruku svima u klubu.

- Došao sam prije godinu i pol dana i nisam ni zamišljao da će ispasti ovako kako je ispalo. Prije svega, želio bih se zahvaliti Daliboru Šiliću koji je otpočetka vjerovao u mene i pružio mi priliku. Naravno, zahvaljujem i svim trenerima u stručnom stožeru, ali i svim djelatnicima i djelatnicama u klubu, jer su mi od prvog dana iskazali gostoprimstvo i omogućili mi osjećati se kao kod kuće. Također, veliko hvala svim navijačima koji su bili podrška kako na stadionu tako i izvan njega. Ostaje mi velika žal što je prošla sezona prekinuta. Uvjeren sam da bi u Kupu BiH otišli do kraja i tako razveselili sve one koji žive za ovaj klub. Na kraju, najveće hvala mojoj obitelji i djevojci koji su uvijek uz mene. Široki Brijeg će zauvijek ostati u mom srcu. U ovom gradu i klubu ostvario sam mnoga prijateljstva. Hvala Vam svima, jer bez Vas ne bih bio to što sam danas, poručio je Cipe.

Branimir Cipetić u NK Široki Brijeg stigao je u ljeto 2019. nakon nekoliko sezona provedenih u niželigaškim momčadima u Španjolskoj. Vrlo brzo se prometnuo u ponajboljeg igrača momčadi, a zahvaljujući sjajnim igrama stigao je i do reprezentativnog dresa BiH za koju je upisao tri nastupa.

Za godinu i pol u NK Široki Brijeg upisao je 36 nastupa, postigao jedan pogodak i upisao sedam asistencija. 

VEZANE VIJESTI

BH. NAPADAČ

ZVANIČNO: Irfan Hadžić potpisao i pridružio se još jednom Zmaju

HRVATSKA

ZVANIČNO: Irfan Hadžić potpisao, pridružuje se još jednom Zmaju

BH. REPREZENTATIVAC

ZVANIČNO: Branimir Cipetić u ponedjeljak potpisuje za drugi klub!

DESNI BEK

Hoće li Cipetić napraviti jedan od najvećih transfera u Premijer ligi BiH?

PROMO

Uskoro se otvara Bingo City Centar Ilidža

Singluj bilo koji meč iz Prve lige FBiH u fudbalu bez ikakvog limita!

EXPANSE AVANTURA: Zgrabi 1.000 spinova za više zabave

LIGE PETICE U MERIDIANU: Tiketima do trotineta, tableta ili pametnog sata

Bingo dodijelio 30.000 KM poduzetnicama za najbolje biznis ideje

Topliji dani su stigli: Nabavite ljetne gume na vrijeme!

Iftar u hotelu Hills: Pogledajte menije i rezervišite mjesto

Meridian uplatio 4.000 KM udruženju Pomozi.ba

IZDVOJENO

VIDEO

PARTNERI

BHFudbal.ba i naši partneri upotrebljavamo neosjetljive podatke poput kolačića ili identifikatora uređaja u svrhe kao što su prikazivanje prilagođenih oglasa, mjerenje prometa i odabira naših posjetitelja te prilagođavanje sadržaja vama. Kliknite na akciju "Prihvati i zatvori" kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno Vama. Nastavkom upotrebe ovih stranica i klikom na dugme "Prihvatam" pristajete na pohranu i pristup kolačićima.

Prihvati i zatvori