MLADA REPREZENTACIJA

Starčević objavio spisak reprezentativca za duel s Belgijom

FINIŠ KVALIFIKACIJA ZA EURO

„U-21“ reprezentativci Bosne i Hercegovine kvalifikacije za EURO 2021. završavaju utakmicom sa Belgijom 17. novembra u 18:15 sati na stadionu „Asim Ferhatović-Hase“.

Selektor Slobodan Starčević je za ovu utakmicu pozvao sljedeće igrače:

Vladan Kovačević (Sarajevo), Martin Zlomislić (Široki Brijeg), Filip Dujmović (Spartak Subotica, Srbija), Nihad Mujakić (Hajduk Split, Hrvatska), Đorđe Milojević (Borac), Azur Mahmić (Mladost), Adrian Leon Barišić (Osijek), Besim Šerbečić (Sarajevo), Amar Beganović (Sloboda), Amar Dedić (Red Bull Salzburg, Austrija), Selmir Pidro (Sarajevo), Jusuf Gazibegović (Sturm Graz, Austrija), Haris Hajdarević (Željezničar), Andrej Đokanović (Sarajevo), Stefan Kovač (Čukarički, Srbija), Mateo Marić (Široki Brijeg), Zinedin Mustedanagić (Sarajevo), Đani Salčin (Sarajevo), Vladimir Bradonjić (Radnik), Ševkija Resić (Novi Pazar, Srbija), Milan Savić (Čukarički, Srbija), Jovo Lukić (Borac), Anes Mašić (Zrinjski), Nardin Mulahusejnović (Koper, Slovenija).

Selektor Starčević o spisku kaže:

„Raduje nas da su igrači koji su iznijeli teret utakmice sa Njemačkom standardni i sigurno je da ćemo imati dobru ekipu na raspolaganju. Ima tu nekoliko promjena. Golman Adnan Kanurić je u međuvremenu ostao bez kluba, pa smo pozvali Dujmovića koji u kontinuitetu brani za Spartak i u dobroj je formi. U vezni red se vraća Kovač koji je zbog povrede propustio prošlo okupljanje. Zbog tri žuta kartona nećemo imati na raspolaganju Ermedina Demirovića, pa smo pozvali Mulahusejnovića koji se nametnuo svojom efikasnošću u prvenstvu Slovenije.“

Mladi reprezentativci će pripreme početi 9. novembra, prenosi nfsbih.ba.

VEZANE VIJESTI

KOŠEVO

Bivši igrač Dinama i mladi reprezentativac BiH stigao na Koševo

KVALIFIKACIJE ZA EP

Igor Janković objavio spisak igrača za Kipar

GRBAVICA

Janković: Imamo igrače koji igraju za nas a razmišljaju o drugoj reprezentaciji

SARAJEVO

Igor Janković: Biće nam lakše uz podršku publike

ZENICA

Mlada reprezentacija BiH sprema se za meč sa Francuskom

PROMO

Bingo uložio deset miliona KM u renoviranje tržnog centra

Samo u Meridianu: Izvanredna ponuda i još bolje kvote za sve mečeve Prve lige FBiH

Uskoro se otvara Bingo City Centar Ilidža

Singluj bilo koji meč iz Prve lige FBiH u fudbalu bez ikakvog limita!

EXPANSE AVANTURA: Zgrabi 1.000 spinova za više zabave

LIGE PETICE U MERIDIANU: Tiketima do trotineta, tableta ili pametnog sata

Bingo dodijelio 30.000 KM poduzetnicama za najbolje biznis ideje

Topliji dani su stigli: Nabavite ljetne gume na vrijeme!

IZDVOJENO

VIDEO

PARTNERI

BHFudbal.ba i naši partneri upotrebljavamo neosjetljive podatke poput kolačića ili identifikatora uređaja u svrhe kao što su prikazivanje prilagođenih oglasa, mjerenje prometa i odabira naših posjetitelja te prilagođavanje sadržaja vama. Kliknite na akciju "Prihvati i zatvori" kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno Vama. Nastavkom upotrebe ovih stranica i klikom na dugme "Prihvatam" pristajete na pohranu i pristup kolačićima.

Prihvati i zatvori