MEHO

Otac Muhameda Bešića otkrio šta mu je sin rekao nakon tuče

MUHAMED GA SMIRIO

Fahrudin Ferizović je nakon nedavnog sukoba s Bešićem u Srebreniku izjavio da je do konflikta došlo zbog duga od 11.000 eura koje je, navodno, on posudio Bešiću.

- Bila mu je čast kada smo se upoznali, 2014. godine, kada je BiH otišla u Brazil. Oni su htjeli da budu Muhamedu menadžeri. Malo sam pod stresom, čudi me kako ljudi mogu da lažu i petljaju. On nema dana radnog staža, a ja imam 25 godina u Njemačkoj i izveo sam djecu na pravi put - priča Meho Bešić.

U početku mu je, kaže, Ferizović davao određene ponude.

- Nekoliko puta me zvao, nudio neke stvari, a ja sam mu, da bih izbjegao susrete s njim, govorio da me ne zove jer nemam para, a on bi mi odgovarao da nema veze, da ću platiti kad budem imao. Ovaj fićfirić Leki (Fahrudin Ferizović, op. a.) je pseto, potrčko. Otimali, pljačkali, lajali, nema šta nisu radili, i sada im Meho Bešić problem - govori on.

Na pitanje je li tačno da je založio sat Vejna Runija (Wayne Rooney), koji je na poklon dobio njegov sin Muhamed, dok ne vrati dug od 11.000 eura, kaže:

- Iskoristio je moje loše stanje, bio sam pod sedativima jer sam tada bio ranjen u sukobu s komšijama Suljanovićima. I tada mi je uzeo sat s ruke da ga malo pronosa, a on je meni uvalio kinesku kopiju od 40 dolara.

Govoreći o nedavnom sukobu na cesti u Srebreniku, koji je čak i snimljen, Bešić ističe kako se on nije htio tući s Ferizovićem.

- Sjetio sam se svoje troje djece i zato nisam posegnuo za nečim iz ladice automobila. Sjeo sam na suvozačevo sjedište i govorio mu da se makne. On mi je potom rekao: „Izađi, p****!“ E, kad sam to čuo, izašao sam i izbio je sukob. U njemu su dva metra, a ja sam malo podeblji gospodin, koji je visok 1,85 - govori Bešić.

Na kraju nam je otkrio da se njegov sin Muhamed mnogo nasekirao.

- Nazvao me i rekao: „Nemoj, babo, pusti.“ Žao mi je što mi se djeca sekiraju - ističe Bešić, a prenosi avaz.ba.

VEZANE VIJESTI

EMOTIVNA ISPOVIJEST

Bešić: Većina bi razmislila o prekidu karijere, ja želim igrati još!

BH. REPREZENTATIVCI

Ferencvarošu ubjedljiva pobjeda, igrali Ćivić, Bešić i Gojak!

BIVŠI ZMAJ

Je li Muhamed Bešić rješenje velikog problema Zmajeva?

MAĐARSKA

Selektor Hadžibegić potvrdio crne slutnje za Muhameda Bešića!

BEOGRAD

Reprezentativac BiH priznao da navija za Crvenu Zvezdu!

PROMO

Singluj bilo koji meč iz Prve lige FBiH u fudbalu bez ikakvog limita!

EXPANSE AVANTURA: Zgrabi 1.000 spinova za više zabave

LIGE PETICE U MERIDIANU: Tiketima do trotineta, tableta ili pametnog sata

Bingo dodijelio 30.000 KM poduzetnicama za najbolje biznis ideje

Topliji dani su stigli: Nabavite ljetne gume na vrijeme!

Iftar u hotelu Hills: Pogledajte menije i rezervišite mjesto

Meridian uplatio 4.000 KM udruženju Pomozi.ba

EKSKLUZIVNO U MERIDIANU: U startu uzmi 100 KM

IZDVOJENO

VIDEO

PARTNERI

BHFudbal.ba i naši partneri upotrebljavamo neosjetljive podatke poput kolačića ili identifikatora uređaja u svrhe kao što su prikazivanje prilagođenih oglasa, mjerenje prometa i odabira naših posjetitelja te prilagođavanje sadržaja vama. Kliknite na akciju "Prihvati i zatvori" kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno Vama. Nastavkom upotrebe ovih stranica i klikom na dugme "Prihvatam" pristajete na pohranu i pristup kolačićima.

Prihvati i zatvori