U HOTELU HILLS

Okupila se juniorska futsal reprezentacije Bosne i Hercegovine

PRENOSI N/FSBiH

Juniorska futsal reprezentacija Bosne i Hercegovine okupila se juče u hotelu „Hills“ na Ilidži gdje je već odradila dva treninga uoči prijateljskog dvomeča sa odgovarajućom selekcijom Francuske.

Selektor Ivo Krezo nije došao na okupljanje jer će određeni period morati da provede u samoizolaciji nakon pozitivnog slučaja na korona virus u njegovoj porodici.

Sa reprezentativcima na ovom okupljanju rade njegovi pomoćnici Nijaz Mulahmetović, Mirko Čampara i trener golmana Antonio Vidović.

Mulahemtović o ovom okupljanju kaže:

„Okupili smo novu generaciju juniora s ciljem da se što bolje upoznamo. Malo je nezgodno jer odmah igramo protiv jakog protivnika. Bilo bi bolje da smo uspjeli ranije da napravimo selektivno okupljanje i iz šire baze da izvučemo kandidate za ovu selekciju. Međutim situacija je takva kakva je i nastojaćemo u hodu to da rješavamo. Odradili smo dva treninga i vidi se da su momci željni dokazivanja. Pokušaćemo da ih što bolje spremimo za utakmice. To nam otežava činjenica da juniorska liga još nije počela, a pošto većina igrača trenira u klupskim „U-19“ selekcijama, nedostaje im utakmica. Par njih je priključeno prvim timovima, ali bez veće minutaže. Tako da će im ove utakmice poslužiti da steknu novo iskustvo i pokažu svoje znanje.“

Utakmice sa Francuskom na programu su 27. i 28. oktobra u 17:30 sati u dvorani hotela Hills. Oba meča možete pratiti uživo na zvaničnom YouTube kanalu NS/FS BiH.

VEZANE VIJESTI

PRIJATELJSKA UTAKMICA

Francuzi ponovo bolji od juniora Bosne i Hercegovine

FUTSAL

Francuska do vrha napunila mrežu Bosne i Hercegovine

PROMO

Uskoro se otvara Bingo City Centar Ilidža

Singluj bilo koji meč iz Prve lige FBiH u fudbalu bez ikakvog limita!

EXPANSE AVANTURA: Zgrabi 1.000 spinova za više zabave

LIGE PETICE U MERIDIANU: Tiketima do trotineta, tableta ili pametnog sata

Bingo dodijelio 30.000 KM poduzetnicama za najbolje biznis ideje

Topliji dani su stigli: Nabavite ljetne gume na vrijeme!

Iftar u hotelu Hills: Pogledajte menije i rezervišite mjesto

Meridian uplatio 4.000 KM udruženju Pomozi.ba

IZDVOJENO

VIDEO

PARTNERI

BHFudbal.ba i naši partneri upotrebljavamo neosjetljive podatke poput kolačića ili identifikatora uređaja u svrhe kao što su prikazivanje prilagođenih oglasa, mjerenje prometa i odabira naših posjetitelja te prilagođavanje sadržaja vama. Kliknite na akciju "Prihvati i zatvori" kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno Vama. Nastavkom upotrebe ovih stranica i klikom na dugme "Prihvatam" pristajete na pohranu i pristup kolačićima.

Prihvati i zatvori