PREMIJE

Evo koliko će novca Zmajevi kasirati zbog remija sa Italijom!

N/FS BIH ODREDIO PREMIJE

„A“ reprezentativci BiH remizirali su 1:1 na gostovanju u Firenci protiv Italije u meču prvog kola grupe 1 UEFA A Lige nacija.

Za svaku pobjedu u Ligi nacija A reprezentativci BiH, selektor i članovi stručnog štaba, te medicinsko osoblje, dobit će premije od Nogometnog saveza BiH.

Ovo je utvrđeno Pravilnikom o nagradama za uspjehe A reprezentacije, a koji je usvojio Izvršni odbor N/FS BiH na sjednici održanoj u Sarajevu.

Odlučeno je da će svaka pobjeda, na domaćem terenu ili u gostima, protiv svakog od tri protivnika (Italija, Holandija ili Poljska) biti nagrađena sa po 5.000 KM.

Za neriješen ishod na gostujućem terenu protiv svih selekcija iz naše kvalifikacione grupe osigurane su premije od po 3.000 KM, a za remi na domaćem terenu po 2.000 KM.

Kompletnu premiju (100 posto) će dobiti selektor, igrač koji je odigrao cijelu utakmicu, koji je zamijenjen i koji je u ušao u igru do 80. minute utakmice. Po 70 posto premije dobit će treneri i trener specijalista, a po pola premijer igrač koji je ušao nakon 80. minute i onaj koji je bio na klupi. Doktor će dobiti 40 posto, a fizioterapeut 30 posto.

VEZANE VIJESTI

NOVI SELEKTOR

Poznato je kada će Sergej Barbarez biti zvanično predstavljen!

SARAJEVO

Savo Milošević više nije selektor fudbalske reprezentacije BiH!

ZMAJEVI

BUM IZ SAVEZA: Sergej Barbarez preuzima Zmajeve?!

WWIN LIGA BIH

Nastavlja se WWin liga BiH: Derbi igraju Borac i Sloga u Banja Luci!

POBJEDA ŽELJEZNIČARA

PRVI BODOVI NA STRANI: Željezničar pobijedio Slogu!

PROMO

Uskoro se otvara Bingo City Centar Ilidža

Singluj bilo koji meč iz Prve lige FBiH u fudbalu bez ikakvog limita!

EXPANSE AVANTURA: Zgrabi 1.000 spinova za više zabave

LIGE PETICE U MERIDIANU: Tiketima do trotineta, tableta ili pametnog sata

Bingo dodijelio 30.000 KM poduzetnicama za najbolje biznis ideje

Topliji dani su stigli: Nabavite ljetne gume na vrijeme!

Iftar u hotelu Hills: Pogledajte menije i rezervišite mjesto

Meridian uplatio 4.000 KM udruženju Pomozi.ba

IZDVOJENO

VIDEO

PARTNERI

BHFudbal.ba i naši partneri upotrebljavamo neosjetljive podatke poput kolačića ili identifikatora uređaja u svrhe kao što su prikazivanje prilagođenih oglasa, mjerenje prometa i odabira naših posjetitelja te prilagođavanje sadržaja vama. Kliknite na akciju "Prihvati i zatvori" kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno Vama. Nastavkom upotrebe ovih stranica i klikom na dugme "Prihvatam" pristajete na pohranu i pristup kolačićima.

Prihvati i zatvori