PROMO

Ponuda koju ne smijete propustiti: U slučaju promašenog singla na meč Holandija-BiH, ulog vam se vraća!

MERIDIAN

“Zmajevi” u Eindhovenu kreću u novi ciklus Lige nacija, a kladionica Meridian ima najveće kvote na planeti i najraznovrsniju ponudu za klađenje. Uz to, očekuje vas 100% cashbacka u slučaju da se kladite upravo na ovaj meč u Holandiji.

Još nemaš nalog u Meridianu? Vrijeme je da to promijeniš!

Registruj se i uzmi odmah 115 KM DOBRODOŠLICE! Sada je pravi trenutak da postaneš dio Meridian ekipe, jer od danas sve nove igrače čeka moćan bonus dobrodošlice. Izvrti 100 KMkroz free spinove, a čeka te i 15 KM za sportsko klađenje. Jače nego ikada!

Registruj se OVDJE

HOLANDIJA – BOSNA I HERCEGOVINA – 1 (1.20) X (6.80) 2 (20.00)

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine večeras će započeti novi ciklus, a Sergej Barbarez će po prvi put voditi “Zmajeve” u zvaničnoj utakmici. Nekadašnji golgeter brojnih bundesligaških klubova je dobio priliku kakvu je dugo čekao i ostaje da se vidi u kojoj mjeri će uspjeti da unaprijedi igru državnog tima. Edin Džeko je i dalje na raspolaganju i njegovo iskustvo će biti od velike pomoći.

Prvi protivnik Bosne i Hercegovine u Ligi nacija biće Holandija. Ova selekcija je prije par mjeseci stigla do polufinala Evropskog prvenstva gdje su poraženi od Engleske u posljednjim sekundama meča. Prije nešto manje od četiri godine, ove dvije reprezentacije su se takođe susrele u istom ovom takmičenju. Tada je u Amsterdamu bilo 3:1 za “Oranje”, dok je u Zenici na semaforu pisalo 0:0 nakon 90 odigranih minuta.

Kladionica Meridian ima najveće kvote na planeti i najraznovrsniju ponudu za klađenje.

Pored najvećih kvota i fantastične ponude, kladionica Meridian je za ovu utakmicu pripremila i nešto fantastično za sve svoje igrače, a to je 100% cashback za sve one koji odigraju bilo koji singl na okršaj Holandija-Bosna i Hercegovina.

Ukoliko odigrate dvicu, X2 ili nešto treće i promašite, sve što ste uložili vraća vam se kao bonus na vaš račun na MeridianBet-u. 

To znači da možete bezbrižno odigrati na Bosnu i Hercegovinu, navijati za Edina Džeka i saigrače i u slučaju promašaja nećete biti na gubitku.

Ako vjerujete u dobar nastup Bosne i Hercegovine u Eindhovenu, onda postoji nekolicina sjajnih opklada iz ponude Meridiana na osnovu kojih možete profitirati. Izdvojićemo samo neke od njih:

• Bosna i Hercegovina daje gol na utakmici – 2.35

• Bosna i Hercegovina daje gol u prvom poluvremenu – 4.30

• X2 (neriješeno ili pobjeda Bosne i Hercegovine) – 4.70

• Bosna i Hercegovina daje prvi gol na utakmici – 5.40

• Edin Džeko postiže gol bilo kada na utakmici – 5.80

U ovoj grupi Lige nacija danas će se igrati još jedna utakmica. Njemačka će u Dusseldorfu ugostiti Mađarsku, a kvota na trijumf “Pancera” je 1.30.

Kladionica Meridian je jedina koja u svojoj ponudi ima “Bet Builder”. Pomoću njega možete odigrati neograničen broj tipova sa istog meča i za to dobiti jedinstvenu kvotu, pa ako očekujete silovito izdanje domaćina, onda je to najbolja prilika za profit.

Ako bi npr. sa utakmice Njemačka-Mađarska odigrali sljedeće tipove:

• Pobjeda Njemačke

• Njemačka daje prvi gol na utakmici

• Više od 2.5 gola na utakmici

• Više od 0.5 golova u prvom poluvremenu

• Mađarska daje manje od 1.5 golova na utakmici

• Više od 7.5 kornera na utakmici

• Više od 3.5 kornera u prvom poluvremenu

Kvota bi bila 4.80!

Osim najjačim kvotama na planeti i najvećim onlajn kazinom na Balkanu, kladionica Meridian se može pohvaliti i konstantnim promocijama na uplatu, kojima časti svoje igače.

Iskoristi 10% bonusa na uplatu karticama Maestro, Mastercard ili Visa, vaučerima Kliker/xBon ili Meridian dopunom. Fantastična prilika koja se ne propušta!

Ukoliko svoj račun dopuniš danas, od 18 do 22 časa, Meridian ti poklanja 20% bonusa na sve tvoje uplate putem Klikera, xBona ili kartica.

VEZANE VIJESTI

PROMO

Najveće kvote za Prvu FBiH su u Meridianu: Bratstvo 2.50, Stupčanica 2.50

PROMO

Za vijek postojanja: Meridian podržao FK Drina Višegrad

PROMO

MERIDIANBET: Isplati Depozitronom i zgrabi Samsung A55

PROMO

Kladionica Meridian ima najveće kvote na bh. predstavnike u Evropi

PROMO

Najveće kvote za Prvu FBiH su u Meridianu: Bratstvo 2.50, Stupčanica 2.50

NLB Banka i JKP Općine Stari Grad potpisali Sporazum o razumijevanju

Ponuda koju ne smijete propustiti: U slučaju promašenog singla na meč Holandija-BiH, ulog vam se vraća!

NLB Banka Sarajevo obezbijedila pogodnosti za NLB Osnovni paket za mlade

NLB banka generalni sponzor Javnog dočeka Nove 2025. godine

Za vijek postojanja: Meridian podržao FK Drina Višegrad

AdmiralBet: Uzmi 10 KM Freebeta bez ograničenja i 100 besplatnih spinova za automatski keš!

MERIDIANBET: Isplati Depozitronom i zgrabi Samsung A55

IZDVOJENO

VIDEO

PARTNERI

BHFudbal.ba i naši partneri upotrebljavamo neosjetljive podatke poput kolačića ili identifikatora uređaja u svrhe kao što su prikazivanje prilagođenih oglasa, mjerenje prometa i odabira naših posjetitelja te prilagođavanje sadržaja vama. Kliknite na akciju "Prihvati i zatvori" kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno Vama. Nastavkom upotrebe ovih stranica i klikom na dugme "Prihvatam" pristajete na pohranu i pristup kolačićima.

Prihvati i zatvori