PROMO

Kladionica Meridian ima najveće kvote na bh. predstavnike u Evropi

Zrinjski 1.85, Borac 1.75

Borac i Zrinjski će večeras igrati revanš mečeve u evropskim takmičenjima, a kladionica Meridian je kao i uvijek pripremila najjače kvote i najraznovrsniju ponudu za klađenje.

Meridian danas ima i posebnu promociju – singluj na meč Borac – KI Klaksvik i ne možeš biti na gubitku. Ako tvoj tiket ne prođe, Meridian ti daje 100% cashback.

Još nemaš nalog u Meridianu? Vrijeme je da to promijeniš.

Registruj se i uzmi odmah 115 KM DOBRODOŠLICE! Izvrti 100 KM kroz free spinove, a čeka te i 15 KM za sportsko klađenje. Registruj se OVDJE i startuj jače nego ikada u Meridianu.

BORAC – KI KLAKSVIK – 1 (1.75) X (3.60) 2 (4.50)

Banjalučki Borac je poražen sa 2:1 u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope, ali “Velikan iz Platonove” ne može biti previše nezadovoljan tim rezultatom kada se znaju sve okolnosti. Čitavo drugo poluvrijeme je tim Mladena Žižovića igrao sa igračem manje, tako da je ovo više nego aktivan rezultat pred revanš na “Gradskom stadionu”. 

U slučaju da Borac trijumfuje sa dva ili više razlike, izboriće nastup u plej-ofu ovog takmičenja i automatski će imati osiguranu jesen u nekom od evropskih takmičenja. Ako bi nakon regularnih 90 minuta crveno-plavi imali minimalnu prednost, onda bi gledali produžetke, a možda i penale ako promjene ne bi bilo ni nakon 120 minuta.

Kladionica Meridian ima najveće kvote na planeti i najraznovrsniju ponudu za klađenje.

Ako vjerujete da će Borac prikazati svoj najbolji fudbal i da će u potpunosti nadigrati KI Klaksvik, kvota na hendikep -1.5 (pobjeda Borca sa dva ili više razlike u regularnom vremenu) je fantastičnih 3.05!

Tu kvotu možete još više “podebljati” ako se odlučite za “Bet Builder”. To je igra koju samo kladionica Meridian ima u svojoj ponudi i daje vam mogućnost da odigrate neograničen broj tipova sa istog meča i da dobijete jedinstvenu kvotu.

Ako bi npr. sa utakmice Borac-KI Klaksvik odigrali sljedeće tipove u “Bet Builderu”:

• Borac H1 -1.5 (pobjeda Borca sa dva ili više razlike u regularnom vremenu)

• Više od 2.5 gola na utakmici

• Borac daje prvi gol na meču

• Borac daje gol u prvom poluvremenu

Kvota ća biti 5.19.

U slučaju da Borac nadigra KI Klaksvik sa minimalno dva gola razlika, skoro je nemoguće zamisliti da ne postigne bar jedan gol u prvom poluvremenu i da ne bude tim koji je poveo sa 1:0. Takođe, ako bi Banjalučani rano poveli ili ako bi imali 2:0 do sredine drugog poluvremena, onda bi KI Klaksvik morao do kraja da se otvori što bi otvorilo prostora i za treći pogodak. Tako da se ova kombinatorika u “Bet Builderu” po kvoti koja je veća od 5 itekako isplati.

ZRINJSKI – BOTEV – 1 (1.85) X (3.60) 2 (3.85)

Zrinjski se nalazi u identičnoj situaciji kao i Borac. “Plemići” su prošle sedmice izgubili sa 2:1 u Bugarskoj u okviru trećeg kola kvalifikacija za Ligu konferencija i sada će morati da budu uvjerljivi u Mostaru kako bi se plasirali u plej-of. Za razliku od Banjalučana, Zrinjski je prethodnog vikenda igrao meč u domaćem prvenstvu u kojem su rutinski savladali Gošk i tako su dodatno napunili samopouzdanje pred ovaj revanš.

Za Zrinjski važi identična situacija kao i za Borac. Da bi prošli dalje nakon regularnog vremena moraju postići najmanje dva gola više od Boteva, dok bi u slučaju vođstva od jedan razlike odveli dvomeč u produžetke.

Kladionica Meridian je jedina koja svojim igračima nudi klađenje na “pobjedu sa razlikom”. Ukoliko vjerujete u trijumf Zrinjskog, a kvota 1.85 vam nije dovoljno visoka, onda možete rizikovati i pokušati pogoditi sa kojom razlikom će “Plemići” savladati Botev.

Kvote koje nudi kladionica Meridian su sljedeće:

• Pobjeda Zrinjskog sa tačno jedan razlike – 3.85

• Pobjeda Zrinjskog sa tačno dva razlike – 5.80

• Pobjeda Zrinjskog sa 3+ razlike – 7.80

Pored pobjede tačnom razlikom, kladionica Meridian u opticaju ima i igru “Multirezultat”. Igračima je na raspolaganju više tačnih rezultata u okviru jednog tipa i dovoljno je da se desi samo jedan od njih i da tip bude dobitan.

Kada se radi o pobjedi Zrinjskog, neki od multirezultata koje nudi ova kladionica su:

• 1:0, 2:0 ili 3:0 za Zrinjski – 3.35

• 2:1, 3:1 ili 4:1 za Zrinjski – 4.90

• 3:2, 4:2, 4:3 ili 5:1 za Zrinjski – 16.00

• 4:0, 5:0 ili 6:0 za Zrinjski – 27.00

Osim najjačim kvotama na planeti i najvećim onlajn kazinom na Balkanu, kladionica Meridian se može pohvaliti i konstantnim promocijama na uplatu, kojima časti svoje igače.

Iskoristi 10% bonusa na uplatu karticama Maestro, Mastercard ili Visa, vaučerima Kliker/xBon ili Meridian dopunom. Fantastična prilika koja se ne propušta!

VEZANE VIJESTI

PROMO

Ponuda koju ne smijete propustiti: U slučaju promašenog singla na meč Holandija-BiH, ulog vam se vraća!

PROMO

Za vijek postojanja: Meridian podržao FK Drina Višegrad

PROMO

MERIDIANBET: Isplati Depozitronom i zgrabi Samsung A55

PROMO

NOVO U MERIDIANU: Pojačaj kvote i dobitke uz Bet Boost

PROMO

Ponuda koju ne smijete propustiti: U slučaju promašenog singla na meč Holandija-BiH, ulog vam se vraća!

NLB Banka Sarajevo obezbijedila pogodnosti za NLB Osnovni paket za mlade

NLB banka generalni sponzor Javnog dočeka Nove 2025. godine

Za vijek postojanja: Meridian podržao FK Drina Višegrad

AdmiralBet: Uzmi 10 KM Freebeta bez ograničenja i 100 besplatnih spinova za automatski keš!

MERIDIANBET: Isplati Depozitronom i zgrabi Samsung A55

U Zenici otvorena 57. Hifa Petrol poslovnica!

Započnite novu školsku godinu uz pogodnosti kartičnog plaćanja

IZDVOJENO

VIDEO

PARTNERI

BHFudbal.ba i naši partneri upotrebljavamo neosjetljive podatke poput kolačića ili identifikatora uređaja u svrhe kao što su prikazivanje prilagođenih oglasa, mjerenje prometa i odabira naših posjetitelja te prilagođavanje sadržaja vama. Kliknite na akciju "Prihvati i zatvori" kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno Vama. Nastavkom upotrebe ovih stranica i klikom na dugme "Prihvatam" pristajete na pohranu i pristup kolačićima.

Prihvati i zatvori