PROMO

Najveća kvota koju ćete pronaći na trijumf rukometaša Hrvatske protiv Španije

IGRAJ U MERIDIANU

Finale muškog singla u tenisu i okršaj Španija-Hrvatska u rukometu će obilježiti današnji dan na Olimpijskim igrama u Parizu, a kladionica Meridian ima najveće kvote na planeti i najraznovrsniju ponudu za klađenje.

Još nemaš nalog u Meridianu? Vrijeme je da to promijeniš!

Registruj se i uzmi odmah 115 KM DOBRODOŠLICE! Sada je pravi trenutak da postaneš dio Meridian ekipe, jer od danas sve nove igrače čeka moćan bonus dobrodošlice. Izvrti 100 KMkroz free spinove, a čeka te i 15 KM za sportsko klađenje. Jače nego ikada!

Registruj se OVDJE

NOVAK ĐOKOVIĆ – CARLOS ALCARAZ – 1 (3.30) 2 (1.40)

Tačno tri sedmice nakon finala Wimbledona, Novak Đoković i Carlos Alcaraz će odigrati još jedno veliko finale i to na Olimpijskim igrama. Srpski teniser je prvi put u karijeri došao u situaciju da se bori za zlatnu medalju i silno je motivisan da osvoji jedino veliko odličje koje mu nedostaje u karijeri. Protivnik ne može biti teži jer će nasuprot sebe imati super talentovanog Španca koji je već osvojio četiri grand slama.

Meč između Đokovića i Alcaraza na Wimbledonu je bio jedan od najiščekivanijih u istoriji tenisa i nema dileme da će isto biti i sada. Svi znaju koji ulozi su na stolu i koliko Đokoviću ovo znači. Iako je šljaka podloga koju mu najmanje odgovara, već je ranije pobjeđivao španskog tenisera na njoj i sigurno će imati spreman plan kako da izađe iz ovog okršaja kao pobjednik.

Kladionica Meridian ima najveće kvote na planeti i najraznovrsniju ponudu za klađenje.

Kada se radi o klađenju na tenis, kladionica Meridian je specifična po tome što je jedina koja ima čak sedam različitih granica na ukupan broj gemova.

Centralna granica 21.5 gemova, a kvote su 2.05 na manje i 1.80na više. Ako npr. pomjerite granicu na 23.5 gemova, kvota na više će iznositi 2.30 te na taj način možete dodatno profitirati ako očekujete uzbudljiv meč koji će najvjerovatnije biti odlučen u tri seta. Ukoliko s druge strane mislite da će jedan od tenisera biti ubjedljiv, onda granicu gemova možete npr. da spustite na 19.5 i da odigrate manje po kvoti 2.75.

Ako ste već uvjereni da ćete vidjeti dva ili tri seta, onda vam kladionica Meridian daje opciju i da prognozirate tačan broj setova, pa je tako kvota 1.45 da će pobjednik biti odlučen nakon dva seta, a 2.25 da ćemo gledati maksimalna tri seta.

Uvijek je zanimljivo i kombinovati pobjednika meča i broj gemova, a kvote za okršaj Đoković-Alcaraz su sljedeće:

• Pobjeda Alcaraza i manje od 21.5 gemova – 2.55

• Pobjeda Alcaraza i više od 21.5 gemova – 2.65

• Pobjeda Đokovića i više od 21.5 gemova – 4.85

• Pobjeda Đokovića i manje od 21.5 gemova – 8.35

Nema sumnje da će finale muškog singla u tenisu biti centralni događaj dana u Parizu, ali u njegovom smiraju, ljubitelji rukometa će definitivno ispratiti duel koji će odlučiti putnika u četvrtfinale Olimpijskih igara.

ŠPANIJA – HRVATSKA – 1 (1.85) X (8.20) 2 (2.35)

Španija i Hrvatska su u prva četiri kola ostvarile po dvije pobjede i dva poraza, ali to izvjesno neće biti dovoljno za nastup u četvrtfinalu. Jedini scenario u kojem bi obje selekcije prošle dalje je da odigraju neriješeno, a da Švedska izgubi od Japana. U praksi, to je gotovo nezamislivo.

Hrvatska je do sada odigrala tri ispodprosječne utakmice, ali trijumf nad Njemačkom je pokazatelj da mogu zablistati. Španija je u svakom duelu bila u egalu, međutim niti jednog trenutka nisu izgledali zastrašujuće i ako ne pokažu svoj najbolji rukomet, očekuje ih težak zadatak protiv izabranika Dagura Sigurdssona.

Rukometna ponuda koju ima kladionica Meridian je izuzetno raznovrsna, a jedna od najprofitabilnijih igara je klađenje na prelaz koji dolazi jako često u rukometu.

Ako npr. odigrate 2-1 (pobjeda Španije nakon vođstva Hrvatske na poluvremenu) kvota će biti čak 7.60. U obrnutom slučaju gdje će Hrvatska slaviti poslije zaostatka nakon 30 minuta igre, koeficijent iznosi 9.00.

I u rukometu možete da kombinujete ishod meča sa brojem golova, a kvote koje nudi kladionica Meridian su:

• Pobjeda Španija i više od 57.5 golova – 3.70

• Pobjeda Španije i manje od 57.5 golova – 3.75

• Pobjeda Hrvatske i više od 57.5 golova – 4.70

• Pobjeda Hrvatske i manje od 57.5 golova – 4.70

Osim najjačim kvotama na planeti i najvećim onlajn kazinom na Balkanu, kladionica Meridian se može pohvaliti i konstantnim promocijama na uplatu, kojima časti svoje igače.

Iskoristi 10% bonusa na uplatu karticama Maestro, Mastercard ili Visa, te vaučerima Kliker ili xBon. Fantastična prilika koja se ne propušta!

VEZANE VIJESTI

PROMO

Ponuda koju ne smijete propustiti: U slučaju promašenog singla na meč Holandija-BiH, ulog vam se vraća!

PROMO

Za vijek postojanja: Meridian podržao FK Drina Višegrad

PROMO

MERIDIANBET: Isplati Depozitronom i zgrabi Samsung A55

PROMO

Kladionica Meridian ima najveće kvote na bh. predstavnike u Evropi

PROMO

NOVO U MERIDIANU: Pojačaj kvote i dobitke uz Bet Boost

PROMO

Ponuda koju ne smijete propustiti: U slučaju promašenog singla na meč Holandija-BiH, ulog vam se vraća!

NLB Banka Sarajevo obezbijedila pogodnosti za NLB Osnovni paket za mlade

NLB banka generalni sponzor Javnog dočeka Nove 2025. godine

Za vijek postojanja: Meridian podržao FK Drina Višegrad

AdmiralBet: Uzmi 10 KM Freebeta bez ograničenja i 100 besplatnih spinova za automatski keš!

MERIDIANBET: Isplati Depozitronom i zgrabi Samsung A55

U Zenici otvorena 57. Hifa Petrol poslovnica!

Započnite novu školsku godinu uz pogodnosti kartičnog plaćanja

IZDVOJENO

VIDEO

PARTNERI

BHFudbal.ba i naši partneri upotrebljavamo neosjetljive podatke poput kolačića ili identifikatora uređaja u svrhe kao što su prikazivanje prilagođenih oglasa, mjerenje prometa i odabira naših posjetitelja te prilagođavanje sadržaja vama. Kliknite na akciju "Prihvati i zatvori" kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno Vama. Nastavkom upotrebe ovih stranica i klikom na dugme "Prihvatam" pristajete na pohranu i pristup kolačićima.

Prihvati i zatvori