BUŽIM

SPEKTAKL U NAJAVI: Zmajevi dolaze u Bužim!

VLATKO GLAVAŠ OKUPLJA ZMAJEVE

Od 4. avgusta u Bužimu kreću "Slobodarski dani", kao i svake godine tradicionalno grad živi sa svim svojim sugrađanima koji dolaze u Bužim iz cijelog svijeta. 

I ovog ljeta glavna atrakcija i jedan od najposjećenijih sadržaja jeste malonogometni turnir. Po posjeti, kvaliteti samog turnira, dolasku igrača, turnir u Bužimu spada među najbolje najbolje i najposjećenije u regionu.

Ovog ljeta, 14.8. u sklopu Bužimskih dana “Izeta Nanića” u predigri finala malonogometnog turnira igrat će Zmajevi. Kapiten Vlatko Glavaš dolazi sa nekadašnjim reprezentativcima, estradnim umjetnicima, novinarima i prijateljima koji će nastupiti na Bužimskom turniru kao posebna poslastica uoči finalne utakmice.

Očekuje se prisustvo od nekoliko hiljada, da dobro ste pročitali, nekoliko hiljada gledalaca na turniru.

I ranije su humane zvijezde dolazile i igrale na turniru. Jednom su čak i osvojile čuveni turnir i donijeli pehar iz Bužima. Pored aktivnih igrača iz regiona, bužimsko ljeto obogatit će nastup nekadašnjih reprezentativaca koji su igrali od prvih kvalifikacija za Zmajeve i kasnije.

Glavaš je okupio značajna imena, kao i svake godine nastoji dovesti poneko iznenađenje. Turnir su podržale sve relevantne institucije.

14.8. svi putevi vode u Bužim. Dođite da uživate u majstorijama malonogometnih nogometaša, ali i nekadašnjih reprezentativaca BiH.

VEZANE VIJESTI

BUŽIM

Ervin Zukanović posjetio turbe Izeta Nanića u Bužimu!

BUŽIM

Ovo su Zmajevi koje Vlatko Glavaš dovodi u Bužim!

BUŽIM

Ovogodišnji nagradni fond za turnir 'Izet Nanić' iznosi 10.000 KM!

LIGA NACIJA

Dva gostovanja u septembru, prvi u BiH stižu Nijemci

PROMO

Meridian i FK Sarajevo obojili oktobar u roze

Hifa Petrol donirala 260.000 KM za djecu sa posebnim potrebama!

NLB Grupa donira milion eura za ublažavanje posljedica razornih poplava u BiH

Hifa Petrol donirala dodatnih 32.000 KM za poplavljena područja

Hifa Petrol u Modriči otvorila svoju 59. benzinsku pumpu

MERIDIAN: Donacija poplavljenim područjima u FBiH

NEDJELJA U MERIDIANU: Uplati karticom i uzmi 5o posto bonusa

Hifa Petrol ostvarila 1. mjesto po prihodu u djelatnosti u 2023. godini u BiH

IZDVOJENO

VIDEO

PARTNERI

BHFudbal.ba i naši partneri upotrebljavamo neosjetljive podatke poput kolačića ili identifikatora uređaja u svrhe kao što su prikazivanje prilagođenih oglasa, mjerenje prometa i odabira naših posjetitelja te prilagođavanje sadržaja vama. Kliknite na akciju "Prihvati i zatvori" kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno Vama. Nastavkom upotrebe ovih stranica i klikom na dugme "Prihvatam" pristajete na pohranu i pristup kolačićima.

Prihvati i zatvori