MOSTAR

Velež novo pojačanje doveo iz Vijetnama

PRINOVA U MOSTARU

"Fudbalski klub Velež Mostar obavještava sve svoje članove, navijače i prijatelje Kluba da je Milan Jevtović od danas novi igrač našeg Kluba" - naveli su iz Veleža.

Danas je u Press Room-u stadiona “Rođeni” u prisustvu direktora Kluba Denisa Zvonića potpisan ugovor koji će ovog napadača vezati za Rođene do ljeta 2026. godine.

Milan Jevtović je rođen 13. juna 1993. godine u Gornjim Milanovcima. Karijeru je počeo u omladinskim kategorijama Borca iz Čačka gdje je kasnije nastupao i za prvi tim pomenutog tima, odakle prelazi u norveški Bodo Glimt gdje se zadržao kratko nakon čega odlazi u turski Antalyaspor. Od januara 2017. godine igrao je kao posuđeni igrač u Rosenborgu. Po povratku u turski klub Antalyaspor potpisuje za beogradsku Crvenu Zvezdu. Pored pomenutih timova nastupao je još i u kiparskom APOEL Nicosia, danskom Aarhusu te u norveškom Odd-u. Poljednji klub u kojem je Milan nastupao je vijetnamski FC Ha Noi odakle dolazi u Velež.

Najviše nastupa imao je igrajući u Norveškoj, gdje je za tri kluba (Bodo Glimt, Rosenborg i Odd) odigrao ukupno 95 mečeva postigavši dvadesetšest golova i upisavši pet asistencija.

Kroz svoju dosadašnju karijeru osvojio je četiri trofeja.

U sezoni 2017/18 sa norveškim Rosenborgom osvojio je duplu krunu osvojivši prvenstvo Norveške i Super Kup., da bi u sezonama 2018/19 te 2019/20 bio prvak Srbije sa Crvenom Zvezdom.

VEZANE VIJESTI

MOSTAR

FK Velež sa 30.000 KM pomaže ugrožene nakon poplava!

MOSTAR

Zrinjski iz jednog šuta na gol slavio protiv Veleža!

IZBORI

Bh. nogometni sudija Haris Halkić kandidat SDA na lokalnim izborima

MINHEN

Osim Bayerna devet golova Dinamu dao još jedino Velež

MOSTAR

Admir Rahimić izabran za novog predsjednika Veleža!

PROMO

Hifa Petrol u Modriči otvorila svoju 59. benzinsku pumpu

MERIDIAN: Donacija poplavljenim područjima u FBiH

NEDJELJA U MERIDIANU: Uplati karticom i uzmi 5o posto bonusa

Hifa Petrol ostvarila 1. mjesto po prihodu u djelatnosti u 2023. godini u BiH

Velika nagradna igra Bingo City Centra Sarajevo: Dođi i osvoji

MERIDIAN UBRZANJE: Čeka te 2.000 KM bonusa dobrodošlice

Šta će reći Svjetska rukometna federacija? Enis i Milan zaigrali za Goražde

Najveće kvote za Prvu FBiH su u Meridianu: Bratstvo 2.50, Stupčanica 2.50

IZDVOJENO

VIDEO

PARTNERI

BHFudbal.ba i naši partneri upotrebljavamo neosjetljive podatke poput kolačića ili identifikatora uređaja u svrhe kao što su prikazivanje prilagođenih oglasa, mjerenje prometa i odabira naših posjetitelja te prilagođavanje sadržaja vama. Kliknite na akciju "Prihvati i zatvori" kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno Vama. Nastavkom upotrebe ovih stranica i klikom na dugme "Prihvatam" pristajete na pohranu i pristup kolačićima.

Prihvati i zatvori