PROMO

Najveće kvote na planeti: Borussia Dortmund 5.00, Real Madrid 1.70

LIGA PRVAKA

Borussia Dortmund i Real Madrid boriće se večeras u Londonu za najvrijedniji trofej u klupskom fudbalu, a kladionica Meridian ima najveće kvote na planeti i specijalnu ponudu.

Uplati depozit i odigraj tiket na kojem je finalni meč Lige šampiona. To je dovoljno da dobiješ virtuelni vaučer i da se kvalifikuješ za specijalni bonus. Meridian nagrađuje 48 igrača, a bonusi se dodjeljuju u vrijednosti od 5 do 100 KM.

Ako još nisi dio Meridian ekipe vrijeme je da to promijeniš! Izdvoji samo nekoliko minuta da se registruješ i stiže ti BONUS DOBRODOŠLICE. Meridian svim novim igračima poklanja 100 besplatnih spinova, ali tu zabava ne staje. Na raspolaganju ćeš imati i 15 KM za klađenje. Registruj se - i to je sve!

BORUSSIA DORTMUND – REAL MADRID – 1 (5.00) X (4.30) 2 (1.70)

Borussia Dortmund se nakon 11 godina vratila u finale Lige šampiona. Tada su poraženi od Bayerna sa 2:1 zahvaljujući pogotku Arjena Robbena u samoj završnici meča koji se igrao na “Wembleyu”. Sudbina se poigrala sa “Milionerima” pošto je ponovo velelepni londonski stadion domaćin najvažnije utakmice u evropskom fudbalu. Tim Edina Terzića je igrao veoma loše u Bundesligi gdje su završili na skromnoj petoj poziciji, ali je priča potpuno drugačija u Ligi šampiona gdje su kroz takmičenje iza sebe ostavili Newcastle, Milan, PSV, Atletico Madrid i PSG.

Za razliku od svog večerašnjeg rivala, Real Madrid je igrao odlično na svim frontovima. U La Ligi je osvojena titula i sada ciljaju na 15. pehar Lige šampiona u svojoj istoriji. Samo u zadnjoj deceniji je “kraljevski klub” pet puta bio šampion Starog kontinenta i na papiru su veliki favoriti i večeras. U polufinalu su golovima Joselua napravili veliki preokret protiv Bayerna, a prije toga su eliminisali Manchester City poslije boljeg izvođenja penala. Ovo je za Real Madrid 18. finale Lige šampiona, a izgubili su samo tri. Posljednji poraz se dogodio 1981. godine da bi nakon toga dobili osam uzastopnih finala.

Kladionica Meridian ima najveće kvote na planeti i najraznovrsniju ponudu za klađenje.

Veliki broj kladionica nudi mogućnost klađenja na to da li će neki igrač postići pogodak na meču, ali samo u Meridianu se pored toga mođete kladiti i na to koliko će neki fudbaler imati asistencija, šuteva na gol, šuteva u okvir gola, uklizavanja ili pasova.

U ponudi Meridiana se nalaze svi igrači Borussije Dortmund i Real Madrida, a neke potencijalno zanimljive opklade za ovo finale su:

• Niclas Fullkrug 2+ šuteva na gol – 1.85

• Nico Schlotterbeck 3+ uklizavanja – 1.95

• Vinicius Junior 1+ golova – 2.35

• Rodrygo 2+ šuteva u okvir gola – 2.50

• Emre Can 69+ pasova – 2.65

• Toni Kroos 1+ asistencija – 3.75

Dokaz koliko je Meridian ispred svih pokazuje i to što samo u ovoj kladionici možete pronaći i “Bet Builder”. 

Pomoću njega možete odigrati neograničen broj tipova sa iste utakmice i za to dobiti jedinstvenu kvotu. Ako se npr. odlučite u “Bet Builderu” za sljedeće tipove sa meča Borussia Dortmund-Real Madrid:

• X2 (pobjeda Real Madrida ili neriješeno u regularnom vremenu)

• Više od 2.5 gola na utakmici

• Više od 0.5 golova u prvom poluvremenu

• Oba tima daju gol

• Više od 7.5 kornera na utakmici

Kvota će biti 3.93!

Za svaku utakmicu, pa tako i za finale Lige šampiona u Meridianu postoji i ogroman broj različitih specijala za klađenje.

Izdvojićemo samo neke:

• Glavni sudija gleda VAR na utakmici – DA (2.90) NE (1.30)

• Penal na utakmici – DA (2.75) NE (1.40)

• Penal u prvom poluvremenu – DA (4.90)

• Crveni karton i penal na utakmici – DA (8.75)

• Autogol na utakmici – DA (9.00)

Posjeti Meridian i pronađi mnogobrojne zanimljive igre u najraznovrsnijoj kladioničarskoj ponudi koja postoji!

Osim najjačim kvotama na planeti i najvećim onlajn kazinom na Balkanu, kladionica Meridian se može pohvaliti i konstantnim promocijama na uplatu, kojima časti svoje igače.

Samo danas, ako dopuniš svoj račun, od 18 do 22 časa, Meridian ti poklanja 20% bonusa na sve uplate putem kartica Maestro, Mastercard ili Visa, te vaučera Kliker ili xBon.

VEZANE VIJESTI

BANJA LUKA

Borac saznao mogućeg protivnika u 3. pretkolu Lige prvaka

BANJA LUKA

Borac u turbulentnoj utakmici pobijedio albanskog prvaka u 96. minuti

PROMO

Lucky’s 6 časti u Meridianu: Zabavi se i zgrabi dio od 3.000 KM

BANJA LUKA

Borac saznao protivnika: Dobili ekipu iz Albanije!

PROMO

Tiketima do poklona: Prati Evropsko uz Meridianbet i zgrabi trofej

PROMO

Dva Bosanca završila još jedan veliki transfer

LJETUJ SEDAM DANA BESPLATNO: Registruj se u Meridianu, čekiraj u Turskoj!

Meridian ima najveće kvote za finale Evropskog prvenstva

Meridian start jači nego ikada: Uzmi 115 KM bonusa odmah

Završena velika nagradna igra za korisnike Visa kartica NLB Banke Sarajevo

Meridian ima najveće kvote za polufinale Eura: Francuska 3.10, Španija 2.80

U Meridianu najveće kvote na planeti: Španija 2.80, Francuska 2.50

Lucky’s 6 časti u Meridianu: Zabavi se i zgrabi dio od 3.000 KM

IZDVOJENO

VIDEO

PARTNERI

BHFudbal.ba i naši partneri upotrebljavamo neosjetljive podatke poput kolačića ili identifikatora uređaja u svrhe kao što su prikazivanje prilagođenih oglasa, mjerenje prometa i odabira naših posjetitelja te prilagođavanje sadržaja vama. Kliknite na akciju "Prihvati i zatvori" kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno Vama. Nastavkom upotrebe ovih stranica i klikom na dugme "Prihvatam" pristajete na pohranu i pristup kolačićima.

Prihvati i zatvori