PROMO

Najveće kvote na planeti: Borussia Dortmund 5.00, Real Madrid 1.70

LIGA PRVAKA

Borussia Dortmund i Real Madrid boriće se večeras u Londonu za najvrijedniji trofej u klupskom fudbalu, a kladionica Meridian ima najveće kvote na planeti i specijalnu ponudu.

Uplati depozit i odigraj tiket na kojem je finalni meč Lige šampiona. To je dovoljno da dobiješ virtuelni vaučer i da se kvalifikuješ za specijalni bonus. Meridian nagrađuje 48 igrača, a bonusi se dodjeljuju u vrijednosti od 5 do 100 KM.

Ako još nisi dio Meridian ekipe vrijeme je da to promijeniš! Izdvoji samo nekoliko minuta da se registruješ i stiže ti BONUS DOBRODOŠLICE. Meridian svim novim igračima poklanja 100 besplatnih spinova, ali tu zabava ne staje. Na raspolaganju ćeš imati i 15 KM za klađenje. Registruj se - i to je sve!

BORUSSIA DORTMUND – REAL MADRID – 1 (5.00) X (4.30) 2 (1.70)

Borussia Dortmund se nakon 11 godina vratila u finale Lige šampiona. Tada su poraženi od Bayerna sa 2:1 zahvaljujući pogotku Arjena Robbena u samoj završnici meča koji se igrao na “Wembleyu”. Sudbina se poigrala sa “Milionerima” pošto je ponovo velelepni londonski stadion domaćin najvažnije utakmice u evropskom fudbalu. Tim Edina Terzića je igrao veoma loše u Bundesligi gdje su završili na skromnoj petoj poziciji, ali je priča potpuno drugačija u Ligi šampiona gdje su kroz takmičenje iza sebe ostavili Newcastle, Milan, PSV, Atletico Madrid i PSG.

Za razliku od svog večerašnjeg rivala, Real Madrid je igrao odlično na svim frontovima. U La Ligi je osvojena titula i sada ciljaju na 15. pehar Lige šampiona u svojoj istoriji. Samo u zadnjoj deceniji je “kraljevski klub” pet puta bio šampion Starog kontinenta i na papiru su veliki favoriti i večeras. U polufinalu su golovima Joselua napravili veliki preokret protiv Bayerna, a prije toga su eliminisali Manchester City poslije boljeg izvođenja penala. Ovo je za Real Madrid 18. finale Lige šampiona, a izgubili su samo tri. Posljednji poraz se dogodio 1981. godine da bi nakon toga dobili osam uzastopnih finala.

Kladionica Meridian ima najveće kvote na planeti i najraznovrsniju ponudu za klađenje.

Veliki broj kladionica nudi mogućnost klađenja na to da li će neki igrač postići pogodak na meču, ali samo u Meridianu se pored toga mođete kladiti i na to koliko će neki fudbaler imati asistencija, šuteva na gol, šuteva u okvir gola, uklizavanja ili pasova.

U ponudi Meridiana se nalaze svi igrači Borussije Dortmund i Real Madrida, a neke potencijalno zanimljive opklade za ovo finale su:

• Niclas Fullkrug 2+ šuteva na gol – 1.85

• Nico Schlotterbeck 3+ uklizavanja – 1.95

• Vinicius Junior 1+ golova – 2.35

• Rodrygo 2+ šuteva u okvir gola – 2.50

• Emre Can 69+ pasova – 2.65

• Toni Kroos 1+ asistencija – 3.75

Dokaz koliko je Meridian ispred svih pokazuje i to što samo u ovoj kladionici možete pronaći i “Bet Builder”. 

Pomoću njega možete odigrati neograničen broj tipova sa iste utakmice i za to dobiti jedinstvenu kvotu. Ako se npr. odlučite u “Bet Builderu” za sljedeće tipove sa meča Borussia Dortmund-Real Madrid:

• X2 (pobjeda Real Madrida ili neriješeno u regularnom vremenu)

• Više od 2.5 gola na utakmici

• Više od 0.5 golova u prvom poluvremenu

• Oba tima daju gol

• Više od 7.5 kornera na utakmici

Kvota će biti 3.93!

Za svaku utakmicu, pa tako i za finale Lige šampiona u Meridianu postoji i ogroman broj različitih specijala za klađenje.

Izdvojićemo samo neke:

• Glavni sudija gleda VAR na utakmici – DA (2.90) NE (1.30)

• Penal na utakmici – DA (2.75) NE (1.40)

• Penal u prvom poluvremenu – DA (4.90)

• Crveni karton i penal na utakmici – DA (8.75)

• Autogol na utakmici – DA (9.00)

Posjeti Meridian i pronađi mnogobrojne zanimljive igre u najraznovrsnijoj kladioničarskoj ponudi koja postoji!

Osim najjačim kvotama na planeti i najvećim onlajn kazinom na Balkanu, kladionica Meridian se može pohvaliti i konstantnim promocijama na uplatu, kojima časti svoje igače.

Samo danas, ako dopuniš svoj račun, od 18 do 22 časa, Meridian ti poklanja 20% bonusa na sve uplate putem kartica Maestro, Mastercard ili Visa, te vaučera Kliker ili xBon.

VEZANE VIJESTI

PROMO

Tiketima do poklona: Prati Evropsko uz Meridianbet i zgrabi trofej

PROMO

Niti jedna ponuda za Euro se ne možete porediti sa Meridianovom!

ENGLESKA

Real Madrid osvojio 15. titulu Lige prvaka!

PROMO

Odigraj neograničen broj tipova sa finala Lige Evrope i složi sam dobitnu kvotu

PROMO

Kvota 4.30 u Meridianu na to da će Srbija stići do četvrtfinala

Tiketima do poklona: Prati Evropsko uz Meridianbet i zgrabi trofej

Gledajte utakmice Eura u Areni Vils na 3 velika LED ekrana!

Hifa Petrol ponosni partner Red Bull Showruna

Hotel Amphora u Splitu pruža vam savršeno utočište za odmor i uživanje!

NAJAVA ZA EURO 2024: Na Ilidži održan Hisense Cup 2024

Niti jedna ponuda za Euro se ne možete porediti sa Meridianovom!

Najveće kvote na planeti: Borussia Dortmund 5.00, Real Madrid 1.70

IZDVOJENO

VIDEO

PARTNERI

BHFudbal.ba i naši partneri upotrebljavamo neosjetljive podatke poput kolačića ili identifikatora uređaja u svrhe kao što su prikazivanje prilagođenih oglasa, mjerenje prometa i odabira naših posjetitelja te prilagođavanje sadržaja vama. Kliknite na akciju "Prihvati i zatvori" kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno Vama. Nastavkom upotrebe ovih stranica i klikom na dugme "Prihvatam" pristajete na pohranu i pristup kolačićima.

Prihvati i zatvori