SARAJEVO

Stjepan Radeljić: Svi igrači žive za ovo

NOVI REPREZENTATIVAC BIH

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine se jučer okupila na Ilidži, a među reprezentativcima je i Stjepan Radeljić.

Fudbaler Rijeke Stjepan Radeljić po prvi put je u A nacionalnom timu Bosne i Hercegovine. Nekadašnji mladi reprezentativac Bosne i Hercegovine se poslije nekog vremena ponovo vraća u dres sa državnim grbom i zbog toga je sretan.

- Prvi put sam tu, mogu reći da sam jako sretan što sam ovdje i želim se ovim putem zahvaliti selektoru Sergeju i direktoru Emriu na pozivu, kojeg sam naravno vrlo rado prihvatio. Okupili smo se tu, sve je u najboljem redu, svi smo odlično prihvaćeni, odradili smo uvodni trening koji je prošao jako dobro. Spremamo se i dalje za ove dvije utakmice koje nam slijede, rekao je na press konferenciji Stjepan Radeljić, pa dodao:

- Čekaju nas dvije fantastične utakmice, protiv odličnih protivnika. San svakog igrača koji trenira nogomet je da igra takve utakmice i svi jedva čekamo, od mene prvog. Prvo utakmica protiv Engleske, moramo se dobro spremiti, znamo šta nas čeka, pokušati što prije pohvatati selektorove ideje i pokazati šta znamo.

Iza njega je odlična sezona u Rijeci, koja na njihovu žalost nije završena osvajanjem trofeja.

- Mogu reći da je ovo šlag na tortu ove vrlo dobre sezone, pogotovo što sam dobio poziv i što nas čekaju takve utakmice. Kada vidimo kakve napadače Engleska ima, sigurno da nas čeka težak posao. Ne preostaje nam ništa nego dobro ih analizirati, dobro se spremiti, odraditi treninge što imamo i pokazati u ponedjeljak jesmo li dobro radili i usvojili selektorove ideje. Ima dosta novih igrača, neće biti lagano, ali svi smo došli voljni i željni da radimo i da se što bolje pokažemo.

VEZANE VIJESTI

IZJAVA

Džeko o Bajraktareviću: Mali je odmah poslije asistencije ljubio grb BiH

HOLANDIJA

Zmajeve početničke greške došle glave protiv Nizozemaca

HOLANDIJA

Poznat sastav Bosne i Hercegovine za večerašnji duel u Eindhovenu

LIGA NACIJA

Važno obavještenje za bh. navijače koji putuju na utakmicu u Budimpeštu!

ZMAJEVI

Radeljić: Jak ritam na pripremama, bićemo spremni za utakmice!

PROMO

Ponuda koju ne smijete propustiti: U slučaju promašenog singla na meč Holandija-BiH, ulog vam se vraća!

NLB Banka Sarajevo obezbijedila pogodnosti za NLB Osnovni paket za mlade

NLB banka generalni sponzor Javnog dočeka Nove 2025. godine

Za vijek postojanja: Meridian podržao FK Drina Višegrad

AdmiralBet: Uzmi 10 KM Freebeta bez ograničenja i 100 besplatnih spinova za automatski keš!

MERIDIANBET: Isplati Depozitronom i zgrabi Samsung A55

U Zenici otvorena 57. Hifa Petrol poslovnica!

Započnite novu školsku godinu uz pogodnosti kartičnog plaćanja

IZDVOJENO

VIDEO

PARTNERI

BHFudbal.ba i naši partneri upotrebljavamo neosjetljive podatke poput kolačića ili identifikatora uređaja u svrhe kao što su prikazivanje prilagođenih oglasa, mjerenje prometa i odabira naših posjetitelja te prilagođavanje sadržaja vama. Kliknite na akciju "Prihvati i zatvori" kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno Vama. Nastavkom upotrebe ovih stranica i klikom na dugme "Prihvatam" pristajete na pohranu i pristup kolačićima.

Prihvati i zatvori