MODRIČA

Nogometaši Sloge i Veleža razočarali

PROLJETNI DIO LIGE

Drugi dio nogometnog šampionata Bosne i Hercegovine počeo je pravom uspavankom u Modriči, gdje su u 19. kolu WWin lige BiH igrali Sloga Meridian i Velež, a bilo je 0:0.

Ljubitelji nogometa koji su odlučili izdvojiti vrijeme da pogledaju ovaj meč na stadionu Dr. Milan Jelić sigurno su ostali razočarani jer nisu imali za vidjeti gotovo ništa, prenosi Klix.

Bez uzbuđenja je bilo od starta meča, a u 5. minuti su gosti iz Mostara tražili jedanaesterac kad je Guliashvili pao u kaznenom prostoru, no sudija Halkić je odmahnuo rukom

Velež je nakon toga imao inicijativu, ali nije mogao do prilike, a prvi udarac na utakmici vidjeli smo u 31. minuti meča, kada je golman Sloge Trako zaustavio Čaića.

U finišu poluvremena je zbog očiglednog ofsajda poništen gol Hrkaća za Velež, a ni drugi dio meča nije ponudio ništa novo.

Hrkać je u 52. minuti pokušao, Trako odbranio, a pet minuta poslije Haskiću bježi lopta u ključnom trenutku napada Rođenih.

Sloga je svoj prvi korner na meču izvela u 81. minuti, ali nije bilo opasnosti za golmana Hadžikića te je do kraja ostalo 0:0.

Velež je ostao trećeplasirani i sada ima 34 boda, dok je Sloga sa šest bodova manje petoplasirana. U narednom kolu Velež dočekuje Borac u Mostaru, dok Sloga ide u goste GOŠK-u u Gabelu.

VEZANE VIJESTI

MOSTAR

Omar Kuko - Veležov nebrušeni dijamant

MOSTAR

EVROPA JE BLIZU: Velež slavio protiv Sloge iz Doboja!

MOSTAR

ZRINJSKI U FINALU: Četvrti iz lige ide u Evropu!

MOSTAR

VELEŽ PORUČIO: Cilj je bio napad na naše igrače!

SVIRAN OFSAJD

SUDIJA PODIGAO ZASTAVICU: Je li Velež oštećen za čist pogodak?

PROMO

Najveće kvote na planeti i najraznovrsnija ponuda za klađenje na Prvu ligu FBiH

Bingo uložio deset miliona KM u renoviranje tržnog centra

Samo u Meridianu: Izvanredna ponuda i još bolje kvote za sve mečeve Prve lige FBiH

Uskoro se otvara Bingo City Centar Ilidža

Singluj bilo koji meč iz Prve lige FBiH u fudbalu bez ikakvog limita!

EXPANSE AVANTURA: Zgrabi 1.000 spinova za više zabave

LIGE PETICE U MERIDIANU: Tiketima do trotineta, tableta ili pametnog sata

Bingo dodijelio 30.000 KM poduzetnicama za najbolje biznis ideje

IZDVOJENO

VIDEO

PARTNERI

BHFudbal.ba i naši partneri upotrebljavamo neosjetljive podatke poput kolačića ili identifikatora uređaja u svrhe kao što su prikazivanje prilagođenih oglasa, mjerenje prometa i odabira naših posjetitelja te prilagođavanje sadržaja vama. Kliknite na akciju "Prihvati i zatvori" kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno Vama. Nastavkom upotrebe ovih stranica i klikom na dugme "Prihvatam" pristajete na pohranu i pristup kolačićima.

Prihvati i zatvori