RS

Zeljković oslobodio niželigaše iz Rs plaćanja kotizacije

PREDSJEDNIK FSBiH i NSRS

Predsjednik Nogometnog/Fudbalskog Saveza Bosne i Hercegovine Vico Zeljković objavio je kako je za nadolazeću polusezonu u bh. fudbalu odlučio olakšati klubovima finansijske izdatke, tako što je za Prvu ligu Republike Srpske i niže nivoe entitetskog fudbala ukinuo plaćanje kotizacije.

Zeljković tvrdi kako se odlučio na ovaj potez jer je interes klubova na prvom mjestu, a odluka se odnosi samo na klubove iz Republike Srpske koji se takmiče u prvoj ligi i nižim nivoima.

“Mnoge klubove smo pomogli kroz donacije opreme, podržavamo projekte za razvoj fudbalske infrastrukture u svim krajevima Republike Srpske…

Ovoga puta, Savez je odlučio da svi klubovi Prve i drugih liga pod okriljem FSRS budu oslobođeni kotizacije za nastupajuću proljećnu poluseozunu, kao i cijelu sezonu 2024/2025. Siguran sam da ćemo ovom odlukom olakšati funkcionisanje mnogim klubovima, jer je za većinu ovo bio veliki izdatak, te će taj novac moći usmjeriti u razvoj i unapređenje rada svog kluba.

Svi klubovi treba da znaju da u FSRS imaju iskrenog partnera i podršku u svom napredovanju. I dalje ćemo nastaviti da u skladu sa svojim mogućnostima pomažemo svima kojima je pomoć potrebna, a sa ciljem razvoja i napretka fudbala na ovim prostorima.”, napisao je Zeljković na svojim profilima na društvenim mrežama.

VEZANE VIJESTI

MOSTAR

Poznato ko će suditi derbi Zrinjskog i Sarajeva

ZENICA

Zeljković: Ovaj poraz ćemo pamtiti kao jedan od najbolnijih

GRBAVICA

Poruka predsjednika Vice Zeljkovića

SARAJEVO

Zeljković: Razmišljamo o skraćivanju WWin lige BiH

PROMO

Najveće kvote na planeti i najraznovrsnija ponuda za klađenje na Prvu ligu FBiH

Bingo uložio deset miliona KM u renoviranje tržnog centra

Samo u Meridianu: Izvanredna ponuda i još bolje kvote za sve mečeve Prve lige FBiH

Uskoro se otvara Bingo City Centar Ilidža

Singluj bilo koji meč iz Prve lige FBiH u fudbalu bez ikakvog limita!

EXPANSE AVANTURA: Zgrabi 1.000 spinova za više zabave

LIGE PETICE U MERIDIANU: Tiketima do trotineta, tableta ili pametnog sata

Bingo dodijelio 30.000 KM poduzetnicama za najbolje biznis ideje

IZDVOJENO

VIDEO

PARTNERI

BHFudbal.ba i naši partneri upotrebljavamo neosjetljive podatke poput kolačića ili identifikatora uređaja u svrhe kao što su prikazivanje prilagođenih oglasa, mjerenje prometa i odabira naših posjetitelja te prilagođavanje sadržaja vama. Kliknite na akciju "Prihvati i zatvori" kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno Vama. Nastavkom upotrebe ovih stranica i klikom na dugme "Prihvatam" pristajete na pohranu i pristup kolačićima.

Prihvati i zatvori