ZMAJEVI

NOVI SELEKTOR BIH? N/FS BiH kontaktirao Sergeja Jakirovića!

TRENUTNI TRENER RIJEKE

Nakon tri vezana poraza, od kojih je posljednji jedan od najtežih u historiji fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine, Faruk Hadžibegić je odstupio sa selektorske klupe.

Nakon toga počelo se licitirati sa imenima koja bi mogla naslijediti iskusnog Hadžibegića, a pominjali su se Slaven Bilić, Mersed Selimbegović, Amar Osim, Vahid Halilhodžić, Mehmed Baždarević, Safet Sušić…

Jedno od imena koje se povezivalo sa klupom Zmajeva je i Sergej Jakirović koji je odradio sjajan posao sa Zrinjskim, ali i ekipom Rijeke.

Kako N1 saznaje čelnici Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine su kontaktirali Sergeja Jakirovića, a čini se kako bi sjajni stručnjak bio zainteresovan za klupu nacionalnog tima.

Iz FSBiH su najavili kako našoj reprezentaciji treba nešto novo. Mladi trener, koji će razumjeti šta treba našoj reprezentaciji, a čini se kako Jakirović upravo to predstavlja.

Podsjećamo, Jakirović je bio kandidat za selektora Zmajeva još prije dvije godine, al je tada ta funkcija pripala Buraginu Ivaylu Petevu, a Sergej je nedugo zatim preuzeo klupu Zrinjskog.

Jakirović je u karijeri do sada sa klupe predvodio Sesvete, Goricu, Maribor, Zrinjski i Rijeku. Za Zmajeve je odigrao pet mečeva.

VEZANE VIJESTI

ZAGREB

Sergej Jakirović s Dinamom izbacio Betis!

ŠPANIJA

Jakirović nakon velike pobjede: Ušli smo u historiju

HNL

Jakirović će zaraditi ogroman novac ako dobije otkaz u Dinamu

VELIKI DERBI

Večeras utakmica Rijeka - Dinamo, žestoka poruka za Jakirovića!

NOVI PORAZ DINAMA

Ljutiti Jakirović psovao nakon poraza: J***m vam majku!

PROMO

Bingo uložio deset miliona KM u renoviranje tržnog centra

Samo u Meridianu: Izvanredna ponuda i još bolje kvote za sve mečeve Prve lige FBiH

Uskoro se otvara Bingo City Centar Ilidža

Singluj bilo koji meč iz Prve lige FBiH u fudbalu bez ikakvog limita!

EXPANSE AVANTURA: Zgrabi 1.000 spinova za više zabave

LIGE PETICE U MERIDIANU: Tiketima do trotineta, tableta ili pametnog sata

Bingo dodijelio 30.000 KM poduzetnicama za najbolje biznis ideje

Topliji dani su stigli: Nabavite ljetne gume na vrijeme!

IZDVOJENO

VIDEO

PARTNERI

BHFudbal.ba i naši partneri upotrebljavamo neosjetljive podatke poput kolačića ili identifikatora uređaja u svrhe kao što su prikazivanje prilagođenih oglasa, mjerenje prometa i odabira naših posjetitelja te prilagođavanje sadržaja vama. Kliknite na akciju "Prihvati i zatvori" kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno Vama. Nastavkom upotrebe ovih stranica i klikom na dugme "Prihvatam" pristajete na pohranu i pristup kolačićima.

Prihvati i zatvori