KONJIC

UGOSTIO GA NAČELNIK: Miralem Pjanić danas posjetio Konjic! (FOTO)

MIRE PRVI PUT U KONJICU

Miralem Pjanić, bh. reprezentativac i igrač Barcelone danas je posjetio Konjic gdje su ga ugostli općinski načelnik Osman Ćatić sa saradnicima, predsjednik Fudbalskog kluba “Igman “Konjic Đahid Muratbegović i mladi konjički fudbaleri iz Omladinskog pogona.

- Prvi put sam u Konjicu, vrlo sam iznenađen dočekom i gostoprimstvom i iskreno se nadam da ću imati priliku u budućnosti više upoznati ovaj grad. Drago mi je da sam se družio sa dječacima iz Konjica, koji treniraju i žive fudbal, koji imaju svoje snove i trude se - kazao je Miralem Pjanić tokom posjete Konjicu, poručujući im da vjeruju u sebe, jer u životu je sve moguće.

 - Ovo je velika čast za grad i naš klub, jer on je naš idol - kazali su članovi Omladinskog pogona Harun Hebibović i Ibrahim Zahirović, koji su se zahvalili  Miralemu Pjaniću na posjeti i druženju.

- Osmijesi na licima naših mladih članova Kluba sve govore - kazao je  Đahid Muratbegović, predsjednik Fudbalskog kluba”Igman” Konjic, koji se također zahvalio na posjeti, te poručio mladim Konjičanima da  iskoriste uslove koje nudi stadion FK “Igman” i novi moderno uređeni pomoćni teren da vrijedno treniraju i trude se, kako bi u budućnosti ostvarili uspjeh, kakav je do sada zabilježio Miralem Pjanić u svojoj karijeri.

Tokom posjete načelnik Osman Ćatić i predsjednik FK Igman Đahid Muratbegović Pjaniću su uručili dres ovog kluba, knjige koje svjedoče o stogodišnjoj tradiciji fudbala i drugih sportova u Konjicu, te sliku sa motivom Stare kamene ćuprije koju je danas pohodio ovaj uspješni bh.fudbaler.

VEZANE VIJESTI

WWIN LIGA BIH

ROĐENI SIGURNI: Velež rutinski savladao Igman iz Konjica!

INTERVJU

Miralem Pjanić: Pred nama je životna utakmica!

FRANCUSKA

L'Equipe donosi ekskluzivu: Pjanić se vraća u Evropu!

BH. REPREZENTATIVAC

Sa kojom velikom zvijezdom sin Miralema Pjanića trenira u teretani!?

KONJIC

ZVANIČNO: Igman iz Konjica potpisao bivšeg fudbalera Željezničara!

PROMO

Topliji dani su stigli: Nabavite ljetne gume na vrijeme!

Iftar u hotelu Hills: Pogledajte menije i rezervišite mjesto

Meridian uplatio 4.000 KM udruženju Pomozi.ba

EKSKLUZIVNO U MERIDIANU: U startu uzmi 100 KM

OSMI MART U MERIDIANU: Sve dame čeka siguran poklon

Hifa Petrol zapošljava pripravnike, prijavite se do 21. marta

ZA ISTI CILJ: Meridian i Pomozi.ba nastavljaju saradnju

Novo u Meridianu: Kladi se da li će neki igrač dobiti žuti karton!

IZDVOJENO

VIDEO

PARTNERI

BHFudbal.ba i naši partneri upotrebljavamo neosjetljive podatke poput kolačića ili identifikatora uređaja u svrhe kao što su prikazivanje prilagođenih oglasa, mjerenje prometa i odabira naših posjetitelja te prilagođavanje sadržaja vama. Kliknite na akciju "Prihvati i zatvori" kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno Vama. Nastavkom upotrebe ovih stranica i klikom na dugme "Prihvatam" pristajete na pohranu i pristup kolačićima.

Prihvati i zatvori