TUZLA

ŠTA SE DEŠAVA U TUZLI? Skupština smijenjuje Mujkanovića!?

SKUPŠTINA IDUĆE SEDMICE

FK Sloboda iz Tuzle jesenji je prvak Prve lige FBiH i na dobrom je putu da se vrati u Premijer ligu BiH sezonu nakon ispadanja.

Jedan od najzaslužnijih za to je i predsjednik kluba Senad Mujkanović, koji radi odličan posao, a već je najavio i određena pojačanja za nastavak sezone. 

Ipak, čudne stvari se dešavaju u Tuzli. Skuština kluba održat če se iduće sedmice, a prema nekim saznanjima određeni ljudi žele da Mujkanovića smijene. Sam Mujkanović je potvrdio da ima određenih priča oko toga.

Navijači FK Slobode popularne Fukare stale su uz predsjednika Mujkanovića.

"Povodom raznih špekulacija i nezasnovanih priča u i oko FK Sloboda Tuzla, uprave i rukovodstva Fukare Tuzla imaju samo jednu poruku "Svetinja iznad svih".

Vrlo kratko i jasno, svaki član udruženja je spreman dati svoj maximum za dobre rezultat, uspjeh i budućnost našeg kluba.
Trenutno, predsjednik Senad Mujkanović je na dobrom da Slobodu vrati tamo gdje i zaslužuje biti i opravdao je ulogu koja mu je dodijeljena. SAMO zbog toga ima našu PUNU PODRŠKU.

Kako svi znamo Šećerbegović mlađi nikada nije ni digao ruke od Svetinje i pokušat će svim silama kroz skupštinu kluba da sabotira daljnji rad trenutnog predsjednika Mujkanovića i članova upravnog odbora.

Svako ko se protivi pozitivnim rezultatima i čiji su privatni interesi ispred ciljeva kluba i želja svih Tuzlaka će se smatrati protivnikom kolektiva", stoji u saopštenju Fukara.

VEZANE VIJESTI

TUZLA

KRIZA U SLOBODI: Kompletan Upravni odbor podnio ostavku!

PRVI ASISTENT

Oprostio je dug Slobodi, a onda je Ćivić postao njihovo prvo ime!

PROMO

Najveće kvote na planeti i najraznovrsnija ponuda za klađenje na Prvu ligu FBiH

Bingo uložio deset miliona KM u renoviranje tržnog centra

Samo u Meridianu: Izvanredna ponuda i još bolje kvote za sve mečeve Prve lige FBiH

Uskoro se otvara Bingo City Centar Ilidža

Singluj bilo koji meč iz Prve lige FBiH u fudbalu bez ikakvog limita!

EXPANSE AVANTURA: Zgrabi 1.000 spinova za više zabave

LIGE PETICE U MERIDIANU: Tiketima do trotineta, tableta ili pametnog sata

Bingo dodijelio 30.000 KM poduzetnicama za najbolje biznis ideje

IZDVOJENO

VIDEO

PARTNERI

BHFudbal.ba i naši partneri upotrebljavamo neosjetljive podatke poput kolačića ili identifikatora uređaja u svrhe kao što su prikazivanje prilagođenih oglasa, mjerenje prometa i odabira naših posjetitelja te prilagođavanje sadržaja vama. Kliknite na akciju "Prihvati i zatvori" kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno Vama. Nastavkom upotrebe ovih stranica i klikom na dugme "Prihvatam" pristajete na pohranu i pristup kolačićima.

Prihvati i zatvori