NAVIJAČICA

Sjećate se hit navijačice Larisse Riquelme? Evo što danas radi

POSTALA POPULARNA NA SP U JAR-u

Nakon što je postala popularna na SP-u u JAR-u, paragvajska navijačica bila je model, blogerica, čak se okušala i u glumi, no povukla se iz javnog života nakon što su je opljačjkali.

Ipak, sada radi kao model za kupaće kostime, donje rublje...

Prva asocijacija na Svjetsko prvenstvo u Južnoj Africi? Iritantne vuvuzele  i Larissa Riquelme (36).

Zgodna Paragvajka bila je zvijezda Svjetskog prvenstva 2010. godine koje se igralo u Južnoafričkoj Republici, a planetarno je popularna postala zahvaljujući svojim bujnim grudima i fotografiji na kojoj u poprsju "čuva" mobitel. Često se pojavljivala u prijenosima utakmica, a ako nije imala kartu za ući na tribine, fotoreporteri su je nalazili u fan zonama. 

Tada je obećala da će se skinuti ako Paragvaj osvoji Svjetsko prvenstvo, a iako se njezina domovina oprostila od natjecanja u četvrtfinalu, Larissa se ipak fotografirala za časopis Playboy. Zbog velike popularnosti koju je stekla na SP-u, poslovne ponude samo su se gomilale. Postala je model, glumica, blogerica, a čak se i okušala i u argentinskoj verziji Plesa sa zvijezdama i stigla do finala.

No, prevelika eksponiranost utjecala je na njezin život pa je postala meta lopova. Godine 2014. godine lopovi su upali u njezinu kuću te ju opljačkali i istukli. Povukla se iz javnosti i u potpunosti se posvetila obiteljskom životu. Udala se za paragvajskog nogometaša Jonathana Fabbra i rodila mu kćerkicu. 

Ipak, taj život iza pozornice i reflektora joj je malo dosadio pa je Paragvajka odlučila iskoristiti staru slavu i to dobro unovčiti. Reklamira kupaće kostime, donje rublje i proizvode za kozmetiku, a mnogi su fascinirani da i nakon 11 godina izgleda fantastično. Ipak, mnogi bi je danas jako teško prepoznali. 

Bez obzira što je u skladnom braku, atraktivna Larissa tu i tamo zna počastiti svoje fanove na društvenim mrežama, a tamo ih ima popriličan broj. Na Instagramu ju prati 1,6 miliona ljudi. 

VEZANE VIJESTI

PARAGVAJ

Postigao gol, pa skinuo gaće u proslavi i izvinjavao se supruzi

LARISSA RIQUELME

Sjećate li se navijačice Larisse: Vrela Paragvajka i danas GORI

PROMO

Bingo dodijelio 30.000 KM poduzetnicama za najbolje biznis ideje

Topliji dani su stigli: Nabavite ljetne gume na vrijeme!

Iftar u hotelu Hills: Pogledajte menije i rezervišite mjesto

Meridian uplatio 4.000 KM udruženju Pomozi.ba

EKSKLUZIVNO U MERIDIANU: U startu uzmi 100 KM

OSMI MART U MERIDIANU: Sve dame čeka siguran poklon

Hifa Petrol zapošljava pripravnike, prijavite se do 21. marta

ZA ISTI CILJ: Meridian i Pomozi.ba nastavljaju saradnju

IZDVOJENO

VIDEO

PARTNERI

BHFudbal.ba i naši partneri upotrebljavamo neosjetljive podatke poput kolačića ili identifikatora uređaja u svrhe kao što su prikazivanje prilagođenih oglasa, mjerenje prometa i odabira naših posjetitelja te prilagođavanje sadržaja vama. Kliknite na akciju "Prihvati i zatvori" kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno Vama. Nastavkom upotrebe ovih stranica i klikom na dugme "Prihvatam" pristajete na pohranu i pristup kolačićima.

Prihvati i zatvori