QATAR 2022

VIDEO: Youtuber pokazao nered u hotelu reprezentacije Srbije!

IGRAČE SU VUKLI NA SVE STRANE

Sa samo jednim bodom i s čak osam primljenih golova u tri utakmice završila je Srbija nastup na Svjetskom prvenstvu.

Iako je tamo dobila najtežu skupinu (Brazil, Švicarska, Kamerun), u mnogim analizama je momčad izbornika Dragana Stojkovića isticana kao dark horse SP-a, ali završila je tek kao zadnja u grupi. 

Jedan od brojnih razloga zašto je Srbija propala u Kataru ponudio je srpski youtuber Choda. On je objavio video na kojem se vidi da srpski reprezentativci nisu imali nikakav mir u bazi na SP-u. Upravo suprotno, njihov hotel izgledao je kao kolodvor, u koji svatko ulazi i dolazi gdje i do koga mu se god prohtije, a ne poput čuvanog resorta u kojem su smješteni nogometaši kojima su nužni mir i koncentracija. 

Choda se snimao kako bez ikakve kontrole ulazi u hotel i njegove razne dijelove (vrt, dvorane, ograđenu plažu objekta, bazen), dok je u restoranu jeo bez provjere je li gost jako skupog hotela, a samim tim i bez plaćanja. Tijekom tog tumaranja hotelom Choda je naletio i na nekoliko srpskih reprezentativaca. S njima se fotografirao, pričao, sakupljao autograme... Međutim, to su sve radili i brojni navijači Srbije, najviše dijasporaši, koji su srpskom bazom na SP-u hodali kao ulicom, lovili igrače da se s njima fotografiraju i snimali ih da pjevaju navijačke pjesme.

Spomenuti hotel, potpuno nov i komforan, trebao je tijekom SP-a biti namijenjen isključivo srpskim nogometašima, koji su mu bili prvi gosti. Umjesto toga, pretvorio se u promenadu po kojoj se neometano šetali srpski navijači, selebovi kao Željko i Jovana Joksimović, Branka Nevistić, Marko Mišković... a po društvenim mrežama piše se da su tamo viđeni i turbofolkeri Aca Lukas i Maja Berović.

Uostalom, Choda pokazuje koliko je u takvom okružju bilo kontrole, mira i izolacije za srpske nogometaše tako što satima hoda hotelom i preskače ograde među njegovim vanjskim objektima.

VEZANE VIJESTI

BEOGRAD

Samed Baždar umjesto Srbije prihvatio da igra za BiH!

VJERA

Igrač Real Madrida postao musliman zbog lijepe Srbijanke

PRIJATELJSKA UTAKMICA

Rusija potvrdila utakmicu sa selekcijom Srbije, poznat i datum!

IZVLAČENJE GRUPA

U trenutku izvlačenja Srbije, na ceremoniji se začuo porno zvuk!

SRBIJA

VIDIĆ: Milioni eura se troše na plate selektoru Srbije i stručnom štabu!

PROMO

SVAKE SEDMICE DO EP: Meridian poklanja televizore, bonuse i spinove

HUMANOST PONOVO NA DJELU: Meridian donirao opremu bolnici u Goraždu

Meridian ima najveće kvote za spektakl u Ligi šampiona: Bayern 3.90, Real Madrid 1.90

Najveće kvote na planeti i najraznovrsnija ponuda za klađenje na Prvu ligu FBiH

Bingo uložio deset miliona KM u renoviranje tržnog centra

Samo u Meridianu: Izvanredna ponuda i još bolje kvote za sve mečeve Prve lige FBiH

Uskoro se otvara Bingo City Centar Ilidža

Singluj bilo koji meč iz Prve lige FBiH u fudbalu bez ikakvog limita!

IZDVOJENO

VIDEO

PARTNERI

BHFudbal.ba i naši partneri upotrebljavamo neosjetljive podatke poput kolačića ili identifikatora uređaja u svrhe kao što su prikazivanje prilagođenih oglasa, mjerenje prometa i odabira naših posjetitelja te prilagođavanje sadržaja vama. Kliknite na akciju "Prihvati i zatvori" kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno Vama. Nastavkom upotrebe ovih stranica i klikom na dugme "Prihvatam" pristajete na pohranu i pristup kolačićima.

Prihvati i zatvori