PROMO

Samo u Meridianu: Izvanredna ponuda i još bolje kvote za sve mečeve Prve lige FBiH

SAMO U MERIDIANU

Na rasporedu Prve lige FBiH danas je pet utakmica, a kladionica Meridian ima najveće kvote na planeti i najraznovrsniju ponudu za klađenje.

Osim toga, Meridian je ekskluzivni sponzor prenosa takmičenjaPrve lige FBiH u proljećnom dijelu sezone, zato za svoje vjerne igrače ima posebnu ponudu – mogu singlati (odigrati jednu utakmicu na tiketu) bilo koji tip iz Prve lige FBiH, bez limita!

Ako još nisi dio Meridian ekipe vrijeme je da to promijeniš! Izdvoji samo nekoliko minuta da se registruješ i stiže ti BONUS DOBRODOŠLICE. Meridian svim novim igračima poklanja 100 besplatnih spinova, ali tu zabava ne staje. Na raspolaganju ćeš imati i 15 KM za klađenje. Registruj se - i to je sve!

SLOBODA – RADNIK HADŽIĆI – 1 (1.25) X (5.20) 2 (9.80)

Iako je ostalo još devet kola da se odigra ove sezone u Prvoj ligi FBiH u fudbalu, utisak je da je šampion odlučen prošle sedmice. Sloboda je u derbiju polusezone nadigrala Stupčanicu u gostima i sada ima sedam bodova više od najvećeg protivkandidata za titulu. Na taj način Tuzlaci su došli veoma blizu ekspresnog povratka u Premijer ligu BiH.

U 22. kolu, tim Zlatana Nalića će u Tuzli dočekati Radnik iz Hadžića koji se bori grčevito za opstanak. Oni su trenutno na 13. poziciji sa tri boda više od Rudara iz Kakanja koji je prvi ispod crte. To znači da Radnik mora igrati na pobjedu u svakoj utakmici bez obzira koliko su šanse za trijumf realne. A činjenica je da ne postoji teže gostovanje od onog koje ih očekuje danas.

Kladionica Meridian ima najveće kvote na planeti i najraznovrsniju ponudu za klađenje. 

Jedna od najinteresantnijih fudbalskih igara iz ponude Meridiana je “Multirezultat”. U opticaju je nekoliko različitih rezultata, aako se desi bilo koji od njih tip je dobitan.

Neke od opcija za klađenje na meč Sloboda-Radnik su:

• 1:0, 2:0 ili 3:0 za Slobodu – 2.25

• 2:1, 3:1 ili 4:1 za Slobodu – 4.30

• 4:0, 5:0 ili 6:0 za Slobodu – 7.60

• 1:0, 2:0 ili 3:0 za Radnik – 18.00

Pored okršaja u Tuzli, na terenima Prve lige FBiH igraće se još četiri meča danas. Simm-Bau će dočekati Mladost DK, Bratstvo gostuje u Kaknju kod Rudara, Tomislav će ugostiti Čelik, a u Gračanici igraju Bratstvo i Gornji Rahić.

Jedna od sjajnih igara iz ponude Meridiana je i “Bet Builder”. Pomoću njega možete da odigrate neograničen broj tipova sa jedne utakmice i da za to dobijete jedinstvenu kvotu.

Ako na primjer uzmemo meč Bratstvo-Gornji Rahić i odigrate sljedeće tipove:

• Manje od 2.5 gola na utakmici

• Jedan ili oba tima ne daju gol

• Pobjeda Bratstva ili neriješeno

Kvota će biti 2.82!

Osim najjačim kvotama na planeti i najvećim onlajn kazinom na Balkanu, kladionica Meridian se može pohvaliti i konstantnim promocijama na uplatu, kojima časti svoje igače.

U aprilu Meridian poklanja 10% od iznosa depozita na sve uplate karticama Maestro, Mastercard ili Visa, te vaučerima Kliker ili xBon. Samo danas za tebe ima još bolju ponudu- uzmi20% bonus na uplatu, ako svoj račun dopuniš u periodu od 18 do 22 časa.

Fantastična prilika koja se ne propušta!

VEZANE VIJESTI

PROMO

Najveće kvote na planeti i najraznovrsnija ponuda za klađenje na Prvu ligu FBiH

PROMO

EXPANSE AVANTURA: Zgrabi 1.000 spinova za više zabave

PROMO

LIGE PETICE U MERIDIANU: Tiketima do trotineta, tableta ili pametnog sata

PROMO

Meridian uplatio 4.000 KM udruženju Pomozi.ba

PROMO

Najveće kvote na planeti i najraznovrsnija ponuda za klađenje na Prvu ligu FBiH

Bingo uložio deset miliona KM u renoviranje tržnog centra

Samo u Meridianu: Izvanredna ponuda i još bolje kvote za sve mečeve Prve lige FBiH

Uskoro se otvara Bingo City Centar Ilidža

Singluj bilo koji meč iz Prve lige FBiH u fudbalu bez ikakvog limita!

EXPANSE AVANTURA: Zgrabi 1.000 spinova za više zabave

LIGE PETICE U MERIDIANU: Tiketima do trotineta, tableta ili pametnog sata

Bingo dodijelio 30.000 KM poduzetnicama za najbolje biznis ideje

IZDVOJENO

VIDEO

PARTNERI

BHFudbal.ba i naši partneri upotrebljavamo neosjetljive podatke poput kolačića ili identifikatora uređaja u svrhe kao što su prikazivanje prilagođenih oglasa, mjerenje prometa i odabira naših posjetitelja te prilagođavanje sadržaja vama. Kliknite na akciju "Prihvati i zatvori" kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno Vama. Nastavkom upotrebe ovih stranica i klikom na dugme "Prihvatam" pristajete na pohranu i pristup kolačićima.

Prihvati i zatvori