ELVIR BOLIĆ

Bolić: Elvedin Begić ne zaslužuje da bude počasni predsjednik NS BiH

N1 SPECIJAL - BHFUDBAL

Da li trenutni predsjednik Fudbalskog saveza BiH Elevedin Begić zaslužuje titulu počasnog predsjednika FS BiH jedno je od pitanja koje je postavio voditelj emisije Semir Mustafić svim gostima u večerašnjem N1 specijalu - BH. fudbal.

Nekada najbolji napadač "Zmajeva" Elvir Bolić je ocijenio kako nema razloga da Begić bude počasni predsjednik Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine.

"Čovjek je bio dva mandata, osam godina predsjednik Saveza, stvarno ne vidim razlog da bude počasni predsjednik, uz dužno poštovanje. Mislim da je to malo degradiralo poziciju sadašnjeg počasnog predsjednika - Ivice Osima. (N1: Ko će biti sljedeći počasni?) Njih 15 će dići ruke i birat će se počasni. (N1: Ko je izabrao tog čovjeka da bude počasni?) Ljudi koji nemaju mnogo veze s fudbalom. Ja nemam ništa protiv čovjeka koji je stvarno uradio dosta, otišla je reprezentacija na Svjetsko prvenstvo. To je nakaradno. (N1: Zašto?) Je li nama treba još jedan počasni predsjednik? Ja stvarno nemam ništa protiv čovjeka, ali da je bilo ko u pitanju isto bih rekao. Ne postaje se tek tako počasni predsjednik", zaključio je Bolić.

Bivši reprezentativci Fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine Vlatko Glavaš kazao je kako Begiću "skida kapu" za odlazak "Zmajeva" u Brazil, ali..

"Za ono što je on napravio, odlazak na SP, ja skidam kapu. Kada gledate Ivicu Osima i njegove reference, onda ne. Jer sada smo degradirali Ivicu Osima. Iz koje generacije ćemo sada birati sljedećeg? Gdje ćemo onda svrstati Hasana Salihamidžića koji je osvojio više titula nego čitav Balkan zajedno", pitao je Glavaš.

Generalni sekretar NS BiH Adnan Džemidžić je kazao kako Elevedin Begić "aposlutno" zaslužuje titulu počasnog predsjednika FS BiH.

VEZANE VIJESTI

SARAJEVO

Elvir Bolić nakon restorana pokrenuo još jedan unosan biznis!

LEGENDARNI NAPADAČ

Bolić: Ako su ovo pripreme za baraž, ne piše nam se dobro!

TURSKA

Koja tri Bosanca su među 10 najboljih stranih strijelaca u Turskoj?

MOJA PRIČA

Pogledajte emotivnu ispovijest Elvira Bolića u emisiji 'Moja priča'

INTERVJU ZA SOURCE

ELVIR BOLIĆ SASVIM ISKREN: Smiju nam se iz drugih država!

PROMO

Bingo uložio deset miliona KM u renoviranje tržnog centra

Samo u Meridianu: Izvanredna ponuda i još bolje kvote za sve mečeve Prve lige FBiH

Uskoro se otvara Bingo City Centar Ilidža

Singluj bilo koji meč iz Prve lige FBiH u fudbalu bez ikakvog limita!

EXPANSE AVANTURA: Zgrabi 1.000 spinova za više zabave

LIGE PETICE U MERIDIANU: Tiketima do trotineta, tableta ili pametnog sata

Bingo dodijelio 30.000 KM poduzetnicama za najbolje biznis ideje

Topliji dani su stigli: Nabavite ljetne gume na vrijeme!

IZDVOJENO

VIDEO

PARTNERI

BHFudbal.ba i naši partneri upotrebljavamo neosjetljive podatke poput kolačića ili identifikatora uređaja u svrhe kao što su prikazivanje prilagođenih oglasa, mjerenje prometa i odabira naših posjetitelja te prilagođavanje sadržaja vama. Kliknite na akciju "Prihvati i zatvori" kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno Vama. Nastavkom upotrebe ovih stranica i klikom na dugme "Prihvatam" pristajete na pohranu i pristup kolačićima.

Prihvati i zatvori