TEŠKE OPTUŽBE

Vico Zeljković iznio teške optužbe na račun Elvedina Begića!

(FOTO/VIDEO: Faktor.ba)

Vico Zeljković, član Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine, iznio je nakon današnje sjednice teške optužbe na račun aktuelnog prvog čovjeka kuće bh. fudbala Elvedina Begić rekavši da je upravo on kriv za propast današnje sjednice.

Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine, podsjećamo, ni danas nije dobila novog selektora. Ni na današnjem sastanku Izvršnog odbora nije postignuta saglasnost o imenu novog selektora, koji će na klupi da naslijedi Dušana Bajevića, piše N1.

Za Zeljkovića nema dileme – krivac je poznat.

”Imamo katastrofalnu situaciju, gospodin Begić je kriv za propast sjednice jer nije želio da se izabere selektor. Bilo je puno napisa oko samih kandidata i procesima, formirana je komisija koja je naknadno formirala stručnu komisiju koja je trebala predloži određene kandidate i da ta komisija izabere one kandidate za koje smatraju da su najbolji”, ispričao je Zeljković i nastavio:

”Data su dva prijedloga i dva dobra prijedloga i bio je posao da se ide do kraja i da se izabere jedan od dva kandidata. Komisija je donijela jedinstven stav u vidu gospodina Peteva da on bude prijedlog za selektora”, dodao je on naglasivši da ne razumije poteze aktuelnog predsjednika Saveza.

Nova sjednica trebalo bi da bude održana u narednim danima.

VEZANE VIJESTI

PREDSJEDNIK SAVEZA

Zeljković posjetio igrače: Ogroman motiv da se plasiramo na EURO!

SARAJEVO

NSBIH čestitao Dan nezavisnosti BiH

PARIZ

Zeljković predvodi delegaciju NS BiH u Parizu

PRVI ČOVJEK SAVEZA

VIDEO: Evo šta je Vico Zeljković kazao o Ivaylu Petevu!

PREDSJEDNIK SAVEZA

ZELJKOVIĆ PRIZNAO: Napravili smo grešku sa Ivaylom Petevom!

PROMO

Bingo dodijelio 30.000 KM poduzetnicama za najbolje biznis ideje

Topliji dani su stigli: Nabavite ljetne gume na vrijeme!

Iftar u hotelu Hills: Pogledajte menije i rezervišite mjesto

Meridian uplatio 4.000 KM udruženju Pomozi.ba

EKSKLUZIVNO U MERIDIANU: U startu uzmi 100 KM

OSMI MART U MERIDIANU: Sve dame čeka siguran poklon

Hifa Petrol zapošljava pripravnike, prijavite se do 21. marta

ZA ISTI CILJ: Meridian i Pomozi.ba nastavljaju saradnju

IZDVOJENO

VIDEO

PARTNERI

BHFudbal.ba i naši partneri upotrebljavamo neosjetljive podatke poput kolačića ili identifikatora uređaja u svrhe kao što su prikazivanje prilagođenih oglasa, mjerenje prometa i odabira naših posjetitelja te prilagođavanje sadržaja vama. Kliknite na akciju "Prihvati i zatvori" kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno Vama. Nastavkom upotrebe ovih stranica i klikom na dugme "Prihvatam" pristajete na pohranu i pristup kolačićima.

Prihvati i zatvori