SRBIJA

Skandal u Srbiji: Dokazano da je namještena utakmica

VELIKI SKANDAL

Fudbalski savez Beograda izrekao je žestoke kazne zbog toga što je meč Jedinstva iz Uba i Prve Iskre iz Bariča bio namješten.

Susret je završen pobjedom Jedinstva sa 4:0, a nakon hitne istrage koju potpisuje Dragan Krstić, bivši sudija i oficir za integritet FS Beograda, četvorica fudbalera Prve iskre su uplatila oko 1.180.000 dinara (10.105 eura) na to da će biti postignuto na susretu četiri i više golova.

Prva Iskra, koja se takmiči u Srpskoj ligi Beograda, oduzeto je 12 bodova, a klub je novčano kažnjen sa 1,2 miliona dinara.

Svi koji su bili uključeni u namještanje susreta su kažnjeni suspenzijama od devet mjeseci – Vladimir Simić, Lazar Adamović, Zoran Topalović i golman Andrija Knežević.

 

Saopštenje FS Beograda kojim su izrečene kazne.

 

“Disciplinski sudija Srpske lige Beograd, Aleksandar Prekodravac, postupajući po prijavi oficira za integritet FS Beograda, Dragana Krstića, kojoj je prethodila informacija iz UEFA organa, donio je odluke u vezi prijateljske utakmice Jedinstvo – Prva Iskra, odigrane dana 04.09.2023. godine na Ubu.

 

Kažnjava se fudbalski klub Prva Iskra iz Bariča, seniorski tim, kazonom oduzimanja 12 (dvanaest) bodova (bodova osvojenih do izricanja ove kazne u takmičarskoj sezoni 2023/2024 Srpske lige Beograd) i novčanom kaznom u iznosu od 1.200.000,00 dinara, prenosi N1.

Kažnjava se Vladimir Simić, igrač FK Prva iskra iz Bariča, kaznom zabrane nastupanja na prvenstvenim i kup utakmicama u trajanju od 9 (devet) mjeseci.

VEZANE VIJESTI

VJERA

Igrač Real Madrida postao musliman zbog lijepe Srbijanke

REGIJA

Srbija ukinula ljiljane i orla s nogometnog dresa, vraća se grb sa 4S

PRIJATELJSKA UTAKMICA

Rusija potvrdila utakmicu sa selekcijom Srbije, poznat i datum!

IZVLAČENJE GRUPA

U trenutku izvlačenja Srbije, na ceremoniji se začuo porno zvuk!

PROMO

Bingo uložio deset miliona KM u renoviranje tržnog centra

Samo u Meridianu: Izvanredna ponuda i još bolje kvote za sve mečeve Prve lige FBiH

Uskoro se otvara Bingo City Centar Ilidža

Singluj bilo koji meč iz Prve lige FBiH u fudbalu bez ikakvog limita!

EXPANSE AVANTURA: Zgrabi 1.000 spinova za više zabave

LIGE PETICE U MERIDIANU: Tiketima do trotineta, tableta ili pametnog sata

Bingo dodijelio 30.000 KM poduzetnicama za najbolje biznis ideje

Topliji dani su stigli: Nabavite ljetne gume na vrijeme!

IZDVOJENO

VIDEO

PARTNERI

BHFudbal.ba i naši partneri upotrebljavamo neosjetljive podatke poput kolačića ili identifikatora uređaja u svrhe kao što su prikazivanje prilagođenih oglasa, mjerenje prometa i odabira naših posjetitelja te prilagođavanje sadržaja vama. Kliknite na akciju "Prihvati i zatvori" kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno Vama. Nastavkom upotrebe ovih stranica i klikom na dugme "Prihvatam" pristajete na pohranu i pristup kolačićima.

Prihvati i zatvori